.
.
.
.
.

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023

ΕΠΣ Καρδίτσας: Ημερομηνίες διεξαγωγής αγώνων πρωταθλήματος και κυπέλλου ερασιτεχνών (Ανδρέας Γεωργίου)

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ανακοινώνονται τα παρακάτω σχετικά  με τις ημερομηνίες διεξαγωγής  αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων καθώς  και της ημιτελικής  φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (ΑΝΔΡΕΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΥ).

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιερέα Γεώργιου Καραγιάννη

Τελούμε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της κοινότητας Κρυονέρι Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας πατέρα και παππού Ιερέα Γεώργιου Καραγιάννη.

ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Καρδίτσας: Πολιτική εκδήλωση με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15/01

Την Κυριακή 15/01/2023 η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Καρδίτσας σε συνεργασία με την Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μουζακίου πραγματοποίησαν πολιτική εκδήλωση με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Δημ. Συμβούλιο Καρδίτσας: Πολιτική απόφαση για μείωση μισθωμάτων κυλικείων σχολικών μονάδων

Πολιτική απόφαση για μείωση υψηλών μισθωμάτων κυλικείων σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έλαβε το Δημοτικό συμβούλιο Καρδίτσας, κατά την συνεδρίαση της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου.

Έρχεται απαγόρευση ανόδου φορτηγών πέριξ της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας

Διαβεβαίωση ότι, από την στιγμή που θα γίνει η αποκατάσταση των ζημιών στους πεζόδρομους πέριξ της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας, θα απαγορευθεί αυστηρά η άνοδος φορτηγών, ειδικά άνω των 3,5 τόνων, έδωσε ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: "Βραβείο στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα για το υπαίθριο μουσείο σύγχρονης τέχνης"

Για το καινοτόμο περιβαλλοντικό έργο Υπαίθριο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης «Χωρο-χρόνου άγραφον», στην κατηγορία «έργα ανάπλασης», βραβεύτηκε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα στην ετήσια διοργάνωση Best City Awards 2023.

Έκοψε την πίτα του το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας - Στο Γ.Γ. το "φλουρί" (+Φωτο +Βίντεο)

Την καθιερωμένη -προ του κορονοϊού και των τηλεσυνεδριάσεων  της τελευταίας διετίας- κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, πραγματοποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας λίγο πριν την έναρξη της αποψινής του συνεδρίασης, που ήταν η  πρώτη με την έλευση του νέου έτους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ