Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Χρ. Σταϊκούρας: Αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον οίκο αξιολόγησης “Fitch Ratings”

Την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον οίκο αξιολόγησης “Fitch Ratings” γνωστοποίησε το βράδυ της Παρασκευής (27/1) με δήλωσή του ο Υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας.

Ανεξαρτητοποίηση της Όλγας Κορλού στο Δήμο Αργιθέας με αιχμές στο πρόσωπο του Δημάρχου

Με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργιθέας, Ηλία Παπαδήμα η Δημοτική Σύμβουλος Αργιθέας Όλγα Κορλού γνωστοποιεί την ανεξαρτητοποίησή της αφήνοντας αιχμές στο πρόσωπο του Δημάρχου Α. Στεργίου και στον τρόπο που λαμβάνονταν αποφάσεις εντός του συνδυασμού το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΗΠΑ: Δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο από την επίθεση εναντίον του συζύγου της Νάνσι Πελόζι (+Βίντεο)

Το βίντεο της επίθεσης με βαριοπούλα που δέχτηκε ο σύζυγος της πρώην προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, κατόπιν δικαστικής απόφασης.

Δόθηκε από το ΥΠ.ΕΝ. στη Δ.Ε.Η. η τμηματική άδεια εγκατάστασης για τον «Υδροηλεκτρικό Σταθμό Μεσοχώρας» ισχύος 160 MW

"Πράσινο φως" για το υδροηλεκτρικό της Μεσοχώρας έδωσε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας όπως καταγράφει το KarditsaLive.Net.

Δεν πήραν απάντηση και πάνε Ε65 τη Δευτέρα (30/1) οι αγρότες (+Φωτο)

Σε κλιμάκωση του αγώνα τους για την ικανοποίηση των αιτημάτων που έχουν θέσει προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την κυβέρνηση, χωρίς μέχρι στιγμής να πάρουν απάντηση οδηγούνται οι αγρότες του νομού Καρδίτσας αλλά και όλης της Θεσσαλίας.

ΑΣΕΠ: Στις 4 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός

H Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) της Πρόσκλησης-Προκήρυξης 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 θα διεξαχθεί ο πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός που αφορά στη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε πίνακα βαθμολογίας ανά κατηγορία και κλάδο/ειδικότητα σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.4765/2021.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ