.
.
.
.
.

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας έκοψε την πίτα του

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης με πρωτοβουλία και την επιμέλεια του συλλόγου, τελέστηκε μνημόσυνο στην μνήμη των συναδέλφων που έχουν φύγει από τη ζωή.

Προβληματισμός για την κατάσταση του γηπέδου Σοφάδων - Συζήτηση και για απινιδωτές στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η κατάσταση του προσφάτως ανακατασκευασθέντος γηπέδου Σοφάδων αποτελεί σοβαρή αιτία προβληματισμού, για όλες τις πλευρές του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως αποδείχθηκε στην συνεδρίαση της Τρίτης 31 Ιανουαρίου.

Αντιπαράθεση για τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Σοφάδων στη συνεδρίαση της Τρίτης (31/1)

Το θέμα του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, που βρέθηκε πολλές φορές στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, απασχόλησε εκ νέου το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων στην συνεδρίαση της 31ης Ιανουαρίου, μετά από ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Κατσής.

Δημοτικό συμβούλιο Σοφάδων: «Χάβρα Ιουδαίων»

Η έκφραση «χάβρα Ιουδαίων», που παραπέμπει σε ένα χώρο που μιλούν όλοι μαζί και δημιουργείται μία απίστευτη οχλοβοή, μπορεί να χαρακτηρίσει τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Σοφάδων,  την Τρίτη 31 Ιανουαρίου.

Ο κ. Τσέλιος επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό συμβούλιο Σοφάδων

Ο κ. Τσέλιος θα είναι από εδώ και πέρα ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Σοφάδων, όπως ανακοίνωσε ο μέχρι πρότινος επικεφαλής και πρώην δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, στην πρώτη συνεδρίαση του 2023.

Δημήτρης Παπακώστας: "2.200.000€ για Δρόμο προς Έλατο - Βραγγιανά Ευρυτανίας από περιφ Θεσσαλίας: για κεντρικό σχολικό δρόμο Ρογκίων Βραγκιανών Αχελώου: Μηδέν …!"

Διαβάζουμε στο καλά ενημερωμένο Karditsalive.net ότι η περιφέρεια Θεσσαλίας βρήκε κονδύλια ύψους 2.200.000€ για βελτίωση δρόμου στα όρια ν Καρδίτσας προς Έλατο Βραγγιανών Ευρυτανίας !

frost.minagric.gr: Παρουσιάστηκε από το ΥΠΑΑΤ η εφαρμογή - ασπίδα προστασίας για τον παγετό

Στο κτίριο της ΛΑΕΔ πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της εφαρμογής του ΥΠΑΑΤ που προειδοποιεί για τον παγετό και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με την ΕΜΥ και τον ΕΛΓΑ.

Θεσσαλονίκη: Σε «Αμφιθέατρο Βασίλειος Παπαζάχος» μετονομάζεται αίθουσα της ΣΘΕ προς τιμήν του αείμνηστου σεισμολόγου

Σε «Αμφιθέατρο Βασίλειος Παπαζάχος» μετονομάζεται με απόφαση της Συγκλήτου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αίθουσα διδασκαλίας του τμήματος Γεωλογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ