.
.
.
.
.

Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023

ΙΣΑ: Περαιτέρω έξαρση των λοιμώξεων του αναπνευστικού. Σε εγρήγορση η επιστημονική κοινότητα

Περαιτέρω έξαρση των λοιμώξεων του αναπνευστικού, με τις επόμενες εβδομάδες να χαρακτηρίζονται δύσκολες, διαπιστώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, προτρέποντας τους ασθενείς να απευθύνονται εγκαίρως στον θεράποντα ιατρό, για να προλάβουν επιπλοκές.

Καρδίτσα: Υποφωτισμένη η διασταύρωση της οδού Φαναρίου με την περιφερειακή οδό (+Φωτο)

Πρόβλημα στον φωτισμό της διασταύρωσης της οδού Φαναρίου με την περιφερειακή οδό Καρδίτσας διαπιστώνεται εδώ και αρκετές ημέρες, σύμφωνα με περίοικους και διερχόμενους από το σημείο, το οποίο σύμφωνα με όσα ανέφεραν προς την ιστοσελίδα μας είναι αρκετά σκοτεινό τις νυκτερινές ώρες.

Αίσιο τέλος για 5μελή ομάδα που απώλεσε τον προσανατολισμό της στα ορεινά της Καρδίτσας

Με επιτυχία στέφθηκε περί τις 8.30 το απόγευμα της Δευτέρας (9/1) προσπάθεια εντοπισμού 5μελούς ομάδας στα ορεινά του νομού και ειδικότερα στην περιοχή του Ανθηρού Καροπλεσίου.

Δημόσια διαβούλευση για τις αυτοματοποιημένες ταχυδρομικές θυρίδες

Οι αυτοματοποιημένες ταχυδρομικές θυρίδες (parcel lockers) και οι δυνατότητες αξιοποίησής τους σε πανελλαδικό επίπεδο αποτελούν αντικείμενο της δημόσιας διαβούλευσης που διεξάγει η ΕΕΤΤ έως τις 10 Μαρτίου 2023.

Συνάντηση Κ. Αγοραστού με Φαρσαλινούς Κοινοτάρχες

Τα αντιπλημμυρικά και αρδευτικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, οι καθαρισμοί ρεμάτων, η αναβάθμιση των υποδομών με τη βελτίωση του οδικού δικτύου, ο δρόμος Λάρισα- Φάρσαλα και τα έργα που δημοπρατούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στην επαρχία Φαρσάλων, απασχόλησαν τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Κατωχωρίου Βασίλη Βασιλόπουλο, Μ. Ευυδρίου Νίκο Γούσιο, Υπέρειας Χαράλαμπο Σκαντζούρη και Βασιλί Γιώργο Μπόγκα.

ΟΗΕ: Το στρώμα του όζοντος μπορεί να αποκατασταθεί πλήρως μέσα σε 4 δεκαετίες

Το στρώμα του όζοντος, που προστατεύει τη Γη από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία, βρίσκεται «σε καλό δρόμο» για να αποκατασταθεί πλήρως μέσα στα επόμενα 40 χρόνια, όμως τα γεωμηχανικά έργα που έχουν στόχο τον περιορισμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη θα μπορούσαν να απειλήσουν αυτήν την πρόοδο, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου συγκαλεί τις ηγεσίες των δικαστηρίων για προβλήματα της Δικαιοσύνης

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκαλεί την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023, σε σύσκεψη τις ηγεσίες της Δικαιοσύνης, την Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, κ.λπ., για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τη Θέμιδα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ