.
.
.
.
.

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023

Παρουσίαση της ΕΣΕΚ στους μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου – Λ.Τ. Καρδίτσας

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εσπερινού Γυμνασίου – Λ.Τ. Καρδίτσας ενημέρωση, στα πλαίσια του σχεδίου δράσης "Ανάπτυξη σχέσεων του σχολείου με κοινωνικούς φορείς" που υλοποιεί το σχολείο.

Χανιά: 27χρονη από την Καρδίτσα θέλησε να επενδύσει 150.000 ευρώ σε κρυπτονομίσματα και τώρα τα ψάχνει....

Μία νέα απίστευτη υπόθεση απάτης απασχολεί τις αρχές στα Χανιά, με θύμα μία 27χρονη από την Καρδίτσα που πήγαινε για επένδυση αλλά, δυστυχώς, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

Μαζική παράσταση στο αγροτοδικείο της Παρασκευής (3/2) από τους αγρότες του μπλόκου

Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας, αλλά και υποστήριξης προς τους συναδέλφους τους που θα εμφανιστούν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας κατηγορούμενοι για τις κινητοποιήσεις του Δεκεμβρίου του 2018  θα έχουν οι αγρότες που συμμετέχουν στο μπλόκο, το οποίο έχει στηθεί στον κόμβο του Ε65.

Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη απόφαση της Ο.Ε. του Δήμου Μουζακίου που ενέκρινε απόφαση για τα οικονομικά της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

Σε ακύρωση απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μουζακίου η οποία ενέκρινε την απόφαση της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου που αφορούσε την «Έγκριση οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμός – Αποτελέσματα χρήσης) έτους 2021» προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας στην πρώτη σχετική (ακυρωτική) απόφαση που υπογράφει για την Π.Ε. Καρδίτσας ο νέος Γραμματέας Κ. Τζανακούλης.

Πειθαρχική διαδικασία κατα δημάρχου της Θεσσαλίας από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας

Μεγάλη οικονομική ζημιά στο Δήμο του προκάλεσε δήμαρχος στη Θεσσαλία, με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας να ανακοινώνει πως εκκινεί πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του.

Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν. Καρδίτσας: «Οι αγρότες έχουν το δίκιο και όλους μας με το μέρος τους!"

Στηρίζουμε τις μαχητικές κινητοποιήσεις των αγροτών σε όλη την Ελλάδα, ιδιαίτερα στο νομό μας, όπου εκατοντάδες αγρότες με τα μηχανήματά τους βρίσκονται εδώ και δέκα μέρες στις πλατείες των χωριών και εδώ και 3 ημέρες στον κόμβο ΔΕΛΤΑ του Ε65.

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας

Με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Ταξίαρχο Θωμά Καρανάσιο συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ