.
.
.
.
.

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών

Στις 1/12/2021, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης Περιφέρειας Θεσσαλίας, με ανοιχτή επιστολή μας προς την διορισμένη από την κυβέρνηση, διοίκηση της 5ης ΥΠΕ, εκφράσαμε τη διαμαρτυρία μας, για το γεγονός ότι από το τέλος Οκτωβρίου του 2021,

10 προσληφθέντες εργάτες για 5 ημερομίσθια τον Φεβρουάριο στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Τις 10 προσλήψεις εργατών για 5 ημερομίσθια το μήνα Φεβρουάριο γνωστοποίησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Π. Νάνος μετά από σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για συνολικά έως 10 άτομα που προηγήθηκε.

Συνάντηση των αγροτών του "μπλόκου" με τον Περιφερειάρχη και τους Αντιπεριφερειάρχες (+Φωτο +Βίντεο)

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων. Αγοραστό είχαν το απόγευμα στο κτίριο της Περ. Ενότητας Καρδίτσας - το οποίο απέκλεισαν συμβολικά με τα τρακτέρ τους κατά τη διάρκειά της-  αγρότες του μπλόκου.

Συναντήθηκαν και έκοψαν την πίτα τους οι Αγραφιώτες της Αθήνας

Οι Αγραφιώτες των Αθηνών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ενωσης Αγραφιώτικων Χωριών Καρδίτσας και Ευρυτανίας και της Συντονιστικής Επιτροπής Αγραφιώτικων Συλλόγων Αθήνας και Αττικής και κατέκλυσαν την αίθουσα του καφέ <<Κήπος του Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών>> την Κυριακή το μεσημέρι (12/2).

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος προς το Περιφερειακό Συμβούλιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία της πρώτης κατοικίας κατέθεσαν να συζητηθεί στο περιφερειακό συμβούλιο οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας.

«Ελληνική Λύση»: Ζητά πληροφόρηση για το αν κατέθεσε πρόταση ο Δήμος Καρδίτσας σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα

Το αν η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας υπέβαλλε ολοκληρωμένη πρόταση, προκειμένου Δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα να ενταχθούν στο έργο Ίδρυση και Ενίσχυση Θεματικών και Πειραματικών ΙΕΚ, αποτέλεσε το αντικείμενο ερώτησης που κατατέθηκε στη Βουλή.

Υπογράφεται σύμβαση για την ενίσχυση των αναχωμάτων του Ληθαίου σε περιοχές των Τρικάλων

Νέο αντιπλημμυρικό έργο στο Ληθαίο ποταμό στα Τρίκαλα προχωρά το επόμενο διάστημα καθώς υπογράφεται η σύμβαση του έργου συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ.

Σεισμός Τουρκία: Διασώθηκαν 10χρονη και 13χρονος μετά από 180 και πλέον ώρες από το σεισμό (+Βίντεο)

Διασώστες ανέσυραν σήμερα ζωντανό ένα 10χρονο κορίτσι από τα ερείπια πολυκατοικίας στην επαρχία Χατάι της Τουρκίας, 183 ώρες μετά τον σεισμό των 7,8 βαθμών που συγκλόνισε την περιοχή, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το δίκτυο TRT Haber.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ