.
.
.
.
.

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Ν.Ε. Καρδίτσας: "Ώρα μηδέν για το περιβάλλον, ώρα μηδέν για την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας και των πολιτών της"

Μπορεί στο εσωτερικό μας η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις πολιτικές της τύπου εξαγγελιών και «μέτρων» περί «απάτητων βουνών», να επιχειρεί να μετριάζει τις αντιδράσεις, που προκαλεί η αλόγιστη και σε βάρος της φύσης επέκταση των αιολικών σταθμών αλλά και των ΑΠΕ γενικότερα.

Δημ. Παπακώστας: "11 φωτογραφίες: 1.000 λέξεις!"

Αφιερώνουμε 11 προσφατες φωτογραφίες από κεντρικό άξονα: "Καρδίτσα -Αργιθέα - Αρτα‘’[τμήμα Σκάλες Τροζόλ έως Σήραγγες Συκιάς] στον φίλτατο Τοπικό μας Ηγέτη, που μέμθηκε με πύρινο άρθρο του την κριτική μας και αρθρογραφία για εγκατάλειψη της Αργιθέας - των κοινοτήτων Αχελωου και της ορεινής εν γένει Καρδίτσας.

Να μεταδίδονται ζωντανά οι συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου ζητά η ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας

Την σταθερή ζωντανή αναμετάδοση των συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας ζητά με αίτημά της προς την πρόεδρο η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας:

Καταγραφή αξιόλογων κτισμάτων της Καρδίτσας από το ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας (+Φωτο +Βίντεο)

Παρακαταθήκη για την μελέτη, τη διαφύλαξη και την ανάδειξη της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της Καρδίτσας αποτελεί η προσπάθεια του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας να καταγράψει μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας όλα τα αξιόλογα από αρχιτεκτονικής πλευράς κτίρια που αποτελούν τοπόσημα για την πόλη, καθώς και την ευρύτερη περιοχή, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύουν και την προσφορά του μηχανικού στην κοινωνία.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Δημήτριου Χρ. Καζάνα

Τελούμε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της κοινότητας Παλαιοχωρίου Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας γιού, αδερφού και θείου Δημήτριου Χρ. Καζάνα.

«Επιστρέφει» στο «Τρίτσης» (ξανά) τμήμα έργου της ΔΕΥΑ Μουζακίου

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» επιστρέφει ένα κομμάτι από το έργο «Βελτιώσεις υποδομών ύδρευσης στο Δήμο Μουζακίου», το οποίο είχε απενταχθεί πρόσφατα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευδοξίας Τσουπαροπούλου

Τελούμε το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής της κοινότητας Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας Ευδοξίας Τσουπαροπούλου.

«Τετ α τετ» της Ε.Ο.Α.Σ.Κ. με τον Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γ. Γεωργαντά για το βαμβάκι

Τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Γεωργαντά  που έρχεται αύριο στην Καρδίτσα για να συμμετάσχει  στη Γενική Συνέλευση του ΤΟΕΒ Ταυρωπού  θα συναντήσει στις 10 το πρωί αντιπροσωπεία της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας.

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του ποταμού Κακάρα, των αποστραγγιστικών τάφρων στην Πασχαλίτσα και της αριστερής παράτραφου του Σοφαδίτη στην Κυψέλη

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού σε συνολικό μήκος 15 χλμ του ποταμού Κακάρα, αποστραγγιστικών τάφρων στην Πασχαλίτσα και της αριστερής παράτραφου του Σοφαδίτη στην Κυψέλη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ