.
.
.
.
.

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2023

Μείον 261 θέσεις στο ισοζύγιο μισθωτής εργασίας τον Ιανουάριο στο ν. Καρδίτσας

Κατά 261 μειώθηκαν  τον Ιανουάριο του 2023 οι θέσεις μισθωτής εργασίας στο νομό Καρδίτσας, σε συνέχεια ενός επίσης αρνητικού διμήνου, καθώς το ισοζύγιο του Δεκεμβρίου «έκλεισε» με απώλειες 43 θέσεων μισθωτής εργασίας που προστέθηκαν στις 247 θέσεις που είχαν χαθεί τον Νοέμβριο.

Δύο νεκροί στην Ε.Ο. Ιωαννίνων - Κοζάνης μετά από σύγκρουση ασθενοφόρου με αυτοκίνητο

Δύο νεκροί είναι ο απολογισμός της σύγκρουσης ενός ασθενοφόρου με ένα αυτοκίνητο στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης, στο ύψος της διασταύρωσης για την Αρίστη, στις 6:00 το απόγευμα.

Με λάθη οι καταβολές στα προνοιακά επιδόματα - Σε τεχνικό πρόβλημα της ΗΔΙΚΑ το αποδίδει ο ΟΠΕΚΑ

Σε τεχνικό πρόβλημα της ΗΔΙΚΑ οφείλονται τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σήμερα (24/2) στην καταβολή προνοιακών επιδομάτων, διευκρινίζει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) σε ανακοίνωσή του.

Κ. Καραμανλής από Λάρισα: Ολοκληρώνεται το τμήμα του Ε65 Τρίκαλα - Καλαμπάκα τέλος του 2023 - Στο 60% η εργολαβία της ΤΕΡΝΑ για "Ιανό"

Για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλία μίλησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, κατά την παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για τη Θεσσαλία του 2030, με κεντρικό ομιλητή τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για ενδεχόμενες καθυστερήσεις κοντά στην Ανθήλη ενημερώνει η Κεντρική Οδός για το τριήμερο της Αποκριάς

Ιδιαίτερα αυξημένη αναμένεται η κυκλοφορία το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας που βρίσκεται στην έναρξή του, με την Κεντρική Οδό να επισημαίνει με ανακοίνωσή της ότι λόγω έργων που εκτελούνται ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις επί της Ε.Ο. στον ημικόμβο της Ανθήλης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ