.
.
.
.
.

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Κ. Αγοραστός στην εκδήλωση της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. και του Europe Direct: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρωταγωνιστεί και διακρίνεται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη»

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας  πρωταγωνιστεί, καινοτομεί  και διακρίνεται στην Ευρώπη και στην Ελλάδα,  με δεκάδες βραβεία και περισσότερα από 5.500  διαγενεακά, ανθρώπινα έργα, προϋπολογισμού άνω των 5 δις ευρώ» δήλωσε  ο Περιφερειάρχης   Κώστας Αγοραστός στην ενημερωτική εκδήλωση της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Europe Direct στη Λάρισα, η οποία εντάσσεται σε έναν κύκλο εκδηλώσεων που διοργανώνει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών του 2024.

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων: Κάλεσμα σε σύσκεψη για τις κλαδικές ΣΣΕ

Με όπλο την πρόσφατη πείρα από σημαντικούς εργατικούς αγώνες, το σωματείο εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής προς τους εργαζόμενους των s/m και εμπορίου , σε σύσκεψη για "τις συλλογικές συμβάσεις και τις αυξήσεις στους μισθούς" ,την Κυριακή στις 5꞉30 μμ στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας.

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου το 40ήμερο μνημόσυνο των Σωτήριου και Ανδρονίκης Καβάλλα

Τελούμε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου  2023 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής των αγαπημένων μας Σωτήριου και Ανδρονίκης Καβάλλα.

Εγκαταστάθηκαν και πιστοποιήθηκαν τα όργανα της παιδικής χαράς του Παυσιλύπου (+Φωτο)

Ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση και το στήσιμο των νέων οργάνων της παιδικής χαράς του Παυσιλύπου που ανακατασκευάζεται στο πλαίσιο του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για αναβάθμιση της παιδικής χαράς του Παυσιλύπου και δημιουργίας νέας παιδικής χαράς στα Εργατικά Τσαπόχα». 

Δήμος Μουζακίου: Υπεγράφη σύμβαση εκτέλεσης παρεμβάσεων αναβάθμισης υποδομών στη Δ.Ε. Ιθώμης

Ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης υπέγραψε στο Δημαρχείο σύμβαση με ανάδοχο εργολάβο για την εκτέλεση του σημαντικού έργου: «Αναβάθμιση υποδομών Δ.Ε. Ιθώμης», με προϋπολογισμό 92.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Αφαίρεση 6 βαθμών για την Αναγέννηση αν δεν εξοφληθούν οι οφειλές σε Δημούτσο και Μπακρατσά

Με ποινη αφαίρεσης 6 βαθμών από το πρωτάθλημα απειλείται εκ νέου από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας για οφειλές της στους πρώην ποδοσφαιριστές της Ελίν Δημούτσο και Κωνσταντίνο Μπακρατσα.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών από 4 έως 6 Φεβρουαρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023 και 5:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ