.
.
.
.

Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Γ. Καραβίδας: "Ανύπαρκτη η ενημέρωση για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου"

Βασική αρχή δημοκρατικής λειτουργίας αλλά και διαφάνειας στα Δημοτικά Συμβούλια είναι η ενημέρωση που οι έχοντες την ευθύνη της λειτουργίας τους οφείλουν να παρέχουν προς τους δημότες για τα όσα συμβαίνουν και λέγονται στις συνεδριάσεις τους και για τις θέσεις των δημοτικών συμβούλων και των δημοτικών  παρατάξεων επί των ζητημάτων, σοβαρών ή και ήσσονος σημασίας, που απασχολούν τους δημότες.

Απαγόρευση κίνησης οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Ε.Ο. σε τμήματα της Μαγνησίας και Λάρισας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων ενόψει εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων,

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στον Ε-65, στο ρεύμα προς Λαμία

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας αποφασίστηκε από τις 8 μ.μ. του Σαββάτου (4/2) η απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στον Ε65 στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία λόγω των καιρικών φαινομένων που αναμένονται από την κακοκαιρία "Μπάρμπαρα".

Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα: Ο «εμφύλιος» φρέναρε την «συμφιλίωση» και την «ομοψυχία»

Μετά από μία ώρα περίπου συζήτησης στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα και αφού στο τέλος συμφώνησαν ότι διαφωνούν, το θέμα που αφορούσε κατά το ένα σκέλος την κήρυξη του 2023 ως έτους τιμής και μνήμης του Ολοκαυτώματος των κοινοτήτων της Λίμνης Πλαστήρα από τους Ιταλούς και Γερμανούς κατακτητές το 1943 και κατά το δεύτερο σκέλος το χαρακτηρισμό του ως έτους Ειρήνης συμφιλίωσης και Εθνικής Ομοψυχίας, οδηγήθηκε σε αναβολή στο σύνολό του.

Μήνυμα του 112 στην Αττική για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα - Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την κίνηση των φορτηγών

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους της Αττικής προειδοποιώντας τους για επικίνδυνες χιονοπτώσεις από τις προμεσημβρινές ώρες της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στην βόρεια, βορειοανατολική και βορειοδυτική Αττική.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ