.
.

Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023

Ερωτήσεις για αδέσποτα και ανεπιτήρητα (ξανά) στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Το θέμα των ανεπιτήρητων ζώων στην περιοχή της Νεράιδας ήρθε για μία ακόμη μία φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, αλλά  σαφώς σε πιο ήρεμο πλαίσιο, καθώς έχει ξεκινήσει η διαδικασία με τον εργολάβο για την περισυλλογή των ζώων.

Hellenic Train: Με άλλη αμαξοστοιχία θα φθάσουν στην Αθήνα οι επιβαίνοντες της 887 - Καταργήσεις δρομολογίων την Τετάρτη (8/2)

Με έκτακτο μήνυμά της η Hellenic Train γνωστοποίησε το βράδυ της Τρίτης (7/2) ότι η αμαξοστοιχία με αριθμό 887 Καλαμπάκα-Αθήνα, καταργείται μερικώς στο τμήμα Παλαιοφάρσαλος-Αθήνα.

Δ.Σ. Καρδίτσας: Ασφαλτοστρώσεις, ηλεκτροφωτισμός και οφειλές «έσυραν το χορό» της αντιπαράθεσης

Το  καθιερωμένο κομμάτι έντασης που παρουσιάζεται σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, δεν έλλειψε και από αυτή της 7ης Φεβρουαρίου.

Καιρός ν. Καρδίτσας: Σύντομες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν Τετάρτη και Πέμπτη (8/9-2) - Πιθανή νιφαδόπτωση και στα πεδινά

Χιονοπτώσεις πυκνές με σύντομη πάντως διάρκεια θα απασχολήσουν όπως συμβαίνει σχεδόν καθημερινά και το επόμενο διήμερο (Τετάρτη και Πέμπτη) τα ορεινά και ημιορεινά του ν. Καρδίτσας.

Προς αλλαγή στέγης το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας - Αποκαταστάσεις περιμένουν μουσείο Φλωράκη, Πινακοθήκη και ΚΔΑΠ Γιολδάση

Θέμα χρόνου είναι να αλλάξει στέγη το Δημοτικό Ωδείο Καρδίτσας, καθώς υπάρχει ζήτημα με το ενοίκιο που καλείται να πληρώσει.

Λανθασμένα ειδοποιητήρια για το ΤΑΠ οικοπέδων απέστειλε σε ορισμένες περιπτώσεις ο Δήμος Καρδίτσας

Ένα πρόβλημα με τον αλγόριθμο που προήλθε από ασάφεια το νόμου -σύμφωνα με την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας-, αύξησε το ποσό που κλήθηκαν να πληρώσουν δημότες Καρδίτσας για το ΤΑΠ οικοπέδων.

Πανεπιστήμιο Αθηνών: Σε επίτιμη διδάκτορα αναγορεύεται η Καρδιτσιώτισσα Ευανθία Γαλάνη

Την 9η Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθεί επίτιμη διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών η κυρία Ευανθία Γαλάνη, καθηγήτρια Ογκολογίας, Γονιδιακής Θεραπείας και Μοριακής Ιατρικής, της Mayo Clinic στο Rochester, Minnesota, ΗΠΑ.

Ομόφωνα υιοθέτησε ψήφισμα των αγροτών το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Με ομόφωνη απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας υιοθέτησε το ψήφισμα που κατέθεσαν οι αγρότες του νομού και αφορά στη εν εξελίξει κινητοποίηση και τα αιτήματα που επιδιώκεται να ικανοποιηθούν μέσω αυτής.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ