Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων - Γίνονται εργασίες για την επιδιόρθωση ρωγμών

Απαγόρευση της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων με μεικτό βάρος άνω των 3,5 τόνων στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων ισχύει από σήμερα (11/3) το βράδυ, έπειτα από το πρόβλημα που διαπιστώθηκε στους δύο από τους τέσσερις τένοντές της, μεταξύ του έκτου και έβδομου βάθρου.

Νέα συγκέντρωση στην Καρδίτσα για το δυστύχημα στα Τέμπη: «Το έγκλημα να μην ξεχαστεί και να μην συγκαλυφθεί» (+Φωτο +Βίντεο)

«Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί και ούτε πρέπει να ξεχαστεί. Οι πραγματικοί ένοχοι έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας. Τα υποκριτικά κροκοδείλια δάκρυά τους οι προσχηματικές παραιτήσεις, τα δημόσια συγγνώμη δεν συγκινούν κανέναν πια.

ΠΑΕ ΑΕΛ: Προσβολή η ήττα από την Αναγέννηση - Θα αναζητηθούν οι ευθύνες

Ανακοίνωση μετά την ήττα με 0-1 από την Αναγέννηση εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ χαρακτηρίζοντας το αποτέλεσμα "προσβολή της ιστορίας" της ομάδας γνωστοποιώντας ότι θα αναζητηθούν οι ευθύνες.

Κοινή ανακοίνωση Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας και Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Εκεί που οι πολιτικές, θεσμικές και ατομικές ευθύνες του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, ερευνώνται από τη δικαιοσύνη , βρέθηκε χώρος και για την Ελληνική Αστυνομία να μπει στο κάδρο των υπευθύνων!!!

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ