.
.

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023

Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος: "Αδιαφορούμε για αυτά που άλλοι δημιούργησαν"

Η σιδηροδρομική τραγωδία, της 28ης Φεβρουαρίου 2023 στην Κοιλάδα των Θεσσαλικών Τεμπών με τους 57 μέχρι σήμερα ( 13 -14 / 3 / 2023 ) νεκρούς συνανθρώπους μας, επιβεβαιώνει τα λόγια ενός μακαρίτη και αγνού ανθρώπου, από το χωριό Ματαράγκα Καρδίτσας που έλεγε: " .... η εμπλοκή είναι μία και τα αίτια πολλά".

Στο δίκτυο φυσικού αερίου συνδέονται δύο σχολεία του Μουζακίου

Την απαραίτητη απόφαση που απαιτεί η διαδικασία σύνδεσης δημοτικών κτιρίων με το δίκτυο φυσικού αερίου, έλαβε ομόφωνα, το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου, για δύο εξ αυτών που στεγάζουν σχολικές μονάδες.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Κάλεσμα στους εργαζόμενους της Περιφέρειας Θεσσαλίας - Όλοι στη Γενική Απεργία 16 Μάρτη"

Υπόλογοι γι’ αυτό το έγκλημα, είναι όλες οι κυβερνήσεις των 30 τελευταίων ετών, που σταδιακά έφεραν το σιδηρόδρομο σε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα και τώρα υποκριτικά χύνουν «κροκοδείλια δάκρυα» και κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα για το έγκλημα, προσπαθώντας να το φορτώσουν σε ανθρώπινο λάθος.

«Δότρια 258»: Νεαρή Καρδιτσιώτισσα ετοιμάζεται να σώσει μια ζωή

Μια μικρή «αχτίδα» ελπίδας στο «σκοτάδι» των τελευταίων ημερών που σημαδεύτηκαν από την τραγωδία των Τεμπών αποτελεί η ειδοποίηση που έλαβε το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και ειδικότερα η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας που συνεργάζεται με το  «Όραμα Ελπίδας»,

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ