.
.

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023

Να παραμείνει το νερό ως δημόσιο κοινωνικό αγαθό ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας

Την ομόφωνη αντίθεσή του στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με το οποίο ο τομέας υπηρεσιών ύδατος υπάγεται στην Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, η οποία μετονομάζεται σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων εξέφρασε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας κατά την αποψινή του (14/3) συνεδρίαση υιοθετώντας- με κάποιες μικρές τροποποιήσεις - σχετικό ψήφισμα που υπέβαλε προς συζήτηση και έγκριση το Σωματείο Εργαζομένων των ΔΕΥΑ Ν. Καρδίτσας.

Παραμένει το πρόβλημα με τα ανεπιτήρητα παραγωγικά ζώα στη Νεράιδα

Έχει χαθεί ο λογαριασμός για το πόσες φορές έχει απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Νεράιδας και της ευρύτερης περιοχής με τα ανεπιτήρητα βοοειδή.

Επιχείρηση απομάκρυνσης κορακιών από το Παυσίλυπο ξεκινά ο Δήμος Καρδίτσας

Τρεις ενέργειες με τις οποίες ευελπιστεί ότι θα απομακρυνθούν τα κοράκια από το Παυσίλυπο δρομολογεί ο Δήμος Καρδίτσας, όπως γνωστοποίησε ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης (14/3), απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του κ Μπαρμπούτη.

Σε έκταση κάτω από το Φανάρι επιχειρείται να στεγαστεί το Διαδημοτικό Καταφύγιο Ζώων

Την οριοθέτηση του χώρου όπου θα επιχειρηθεί να κατασκευαστεί το διαδημοτικό καταφύγιο ζώων έκανε ο δήμαρχος Καρδίτσας κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 14 Μαρτίου, απαντώντας σε ερώτημα του κ. Μαντζιάρα επί του θέματος.

Δήμος Καρδίτσας: Σύντομα η έναρξη μεταφοράς στο νέο δημαρχείο - Πριν το Πάσχα θα παραδοθεί η παιδική χαρά στο Παυσίλυπο

Μέσα στον επόμενο μήνα θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις για δυο σημαντικά έργα για τον Δήμο Καρδίτσας, καθώς αναμένεται να παραδοθεί προς χρήση η παιδική χαρά στο Παυσίλυπο, αλλά και να ξεκινήσει η μεταφορά των υπηρεσιών του Δήμου στο νέο Δημαρχείο.

Χωρίς αντισεισμικό έλεγχο, προς το παρόν, τα σχολεία του Δήμου Καρδίτσας

Εν αναμονή των επιτροπών αντισεισμικού ελέγχου των υπουργείου, βρίσκονται οι Δήμοι της χώρας, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Καρδίτσας, καθώς δεν μπορούν από μόνοι τους να προχωρήσουν στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ