.
.

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023

Μενέλαος Παπαδημητρίου: "Τριτάξια Γυμνάσια Αργιθέας & η ιστορία τους"

Την Παιδεία στα Χωριά μας, στην ορεινή και δυσπρόσιτη Αργιθέα Καρδίτσας, εκτός από τα δημοτικά σχολεία βοήθησαν τα μέγιστα και τα Τριτάξια Γυμνάσια που στην αρχή ήταν ημιγυμνάσια - παραρτήματα του Γυμνασίου Μουζακίου και αργότερα έγιναν αυτοτελή.

Κοζάνη: Τεράστια προβλήματα στην τοπική κοινωνία από το κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων

Ενημέρωση για την κατάσταση της γέφυρας που οδήγησε στην απόφαση για την οριστική διακοπή της διέλευσης οχημάτων, πραγματοποίησε σήμερα αργά το απόγευμα στην έκτακτη συνέλευση των δήμων Σερβίων και Βελβεντού ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκανε διακίνηση κάνναβης σε περιοχές της Μαγνησίας

Εξαρθρώθηκε, έπειτα από μεθοδική και συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Κ. Ζυγογιάννη και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου

O Νίκος Ευθυμιάδης στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς του Νομού Καρδίτσας, ως υποψήφιοςβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Κώστα Ζυγογιάννη και τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου κ. Ευάγγελο Λέμα, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας,

Προς δημοπράτηση η κατασκευή του νέου δίδυμου καταθλιπτικού αγωγού προς τον Βιολογικό καθαρισμό της Καρδίτσας

Σε δημοπράτηση του έργου που φέρει τον διακριτικό τίτλο «Κατασκευή έργων αποκατάστασης και εκσυγχρονισμού κεντρικού καταθλιπτικού αγωγού προσαγωγής ακαθάρτων στην ΕΕΛ του Δήμου Καρδίτσας» πρόκειται να προχωρήσει η ΔΕΥΑΚ.

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων του ΟΣΕ: Πως θα γίνει η επανεκκίνηση των δρομολογίων

Την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου με ασφάλεια έτσι ώστε να αναβαθμιστεί η εμπιστοσύνη του κοινού στην χρήση του επανέλαβε και σήμερα ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης αρμόδιος για θέματα υποδομών και Μεταφορών τονίζοντας πως θα υπάρξει διερεύνηση μέχρι τέλους για το πρόσφατο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ