.
.

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Στο Λύκειο Ιτέας ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου ν. Καρδίτσας για την προσέλκυση νέων διαιτητών

Ο ΣΔΠΚ εφαρμόζοντας το πρόγραμμα του για προσέλκυση νέων διαιτητών, βρέθηκε με τον πρόεδρο του συνδέσμου κ. Ταγκούλη Βασίλειο και τον Γ.γ της ΕΠΣΚ κ. Κρανή Γεώργιο

Την Κυριακή 26 Μαρτίου το ετήσιο μνημόσυνο του Βασίλειου Παπαβασιλείου

Τελούμε την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας της κοινότητας Καλλιθήρου Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Βασίλειου Παπαβασιλείου.

Εταιρεία Φίλων Πολιτισμού & Αντιπτέρισης "Ηλιάς": Πραγματοποιήθηκε η αρχαιολογική εσπερίδα «Χώμα ήμουνα»

Η Εταιρεία Φίλων Πολιτισμού & Αντιπτέρισης “Ηλιάς”, με έδρα τον Ηλιά Καρδίτσας, διοργάνωσε αρχαιολογική εσπερίδα με τίτλο: «Χώμα ήμουνα».

Εγκρίθηκε τροποποίηση της ΜΠΕ του Ε65 για τα αντιπλημμυρικά σε Καλέντζη - Πάμισο

Τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του έργου: «Οδικός άξονας Κεντρικής Ελλάδος (Ε65), Τμήμα Μακρυχώρι – Καλαμπάκα», ως προς τα έργα διευθέτησης των ποταμών Καλέντζη και Παμίσου και λοιπών πρόσθετων και συμπληρωματικών υδραυλικών τεχνικών έργων για την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.

Καρδίτσα: Υποτονικό ενδιαφέρον για τις Δράσεις «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» (+Φωτο)

Ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση της Δέσμης Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ»  πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (23/3) στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ