.
.

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Κρατική Αρωγή σε πληγέντες του «Διομήδη» σε περιοχές των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου

Την οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής που συνίσταται από 60% δωρεάν κρατική αρωγή και 40% άτοκο δάνειο για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια που επλήγησαν από την πλημμύρα της 10ης, 11ης και 12ης Ιανουαρίου 2022, - της κακοκαιρίας «Διομήδης»- σε περιοχές των Δήμων Καρδίτσας και Μουζακίου,

Επανένωση στο Μουσείο Ακρόπολης των τριών παρθενώνειων θραυσμάτων από τα Μουσεία του Βατικανού

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μουσείο Ακρόπολης, στην Αίθουσα του Παρθενώνα, η απόδοση των τριών θραυσμάτων από τις μετόπες, τη ζωφόρο και τα αετώματα του Παρθενώνα, που επιστράφηκαν από τα Μουσεία του Βατικανού, στο μνημείο στο οποίο ανήκουν, τον Παρθενώνα.

Ασφαλτόστρωση και διαγράμμιση στους δρόμους από Πυργετό προς Παλαιόπυργο και από Εθνική Οδό προς Μεσάγγαλα - Καστρί Λουτρό

Ασφαλτόστρωση και διαγράμμιση σε συνολικό μήκος 3,5 χλμ. στους δρόμους από Πυργετό προς Παλαιόπυργο και από Εθνική Οδό προς Μεσάγγαλα – Καστρί Λουτρό είχαμε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών τίμησε την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών τίμησε με κάθε επισημότητα την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, με την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στα πλαίσια των επίσημων εκδηλώσεων της Πολιτείας για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου, εκπροσωπώντας την Καρδίτσα.

Ευχετήρια μηνύματα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Από τον Υπουργό, τους Βουλευτές, του Δημάρχους, τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας και την Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στάλθηκαν τα ακόλουθα ευχετήρια μηνύματα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Δημ. Παπακώστας: "Επανίδρυση Κράτους μόνο μέσω ισχυρής αποκέντρωσης και Τ.Α. με αυτονομία και αναλογικό σύστημα εκλογής αιρετών"

Έχουμε ασχοληθεί επανειλημμένα με το ζήτημα των αντι-αυτοδιοικητικών νόμων που ψήφισε η παρούσα πλειοψηφία στη Βουλή , που μερικοί απ αυτούς κρίθηκαν αντισυνταγματικοί από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο ( ΣτΕ).

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Επερώτηση για προβλήματα σε δρομολόγια μεταφοράς μαθητών, απο το υπεραστικό ΚΤΕΛ στο Ν. Λάρισας

Επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, για προβλήματα με μαθητικά δρομολόγια που εκτελούνται απο το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Λάρισας κατέθεσαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αν. Τσιαπλές και Ζ. Γκαραλιάκος.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ