.
.
.
.
.

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Εγκρίθηκε από το Π.Σ. Θεσσαλίας η συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων στην Π.Ε. Καρδίτσας

Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας εγκρίθηκε η συνδιοργάνωση σειράς πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων στην Π.Ε. Καρδίτσας, για το 2023.

Εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στο Δ.Δ. Καρδιτσομαγούλας

Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023,ημέρα της Εθνικής Επετείου εορτασμών από τα 202 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 απέναντι στον τούρκικο ζυγό, έλαβαν χώρα οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δημ. Διαμέρισμα της Καρδιτσομαγούλας.

Λεπτομέρειες απομένουν για την αγορά ακινήτου που θα στεγάσει το Αρχαιολογικό - Λαογραφικό Μουσείο Μουζακίου

Μικρές λεπτομέρειες τυπικού χαρακτήρα απομένουν για την υπογραφή των συμβολαίων και την αγορά του ακινήτου που θα στεγάσει το Αρχαιολογικό-Λαογραφικό Μουσείο Μουζακίου.

Οι πληρωμές από ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ για την εβδομάδα 27-31 Μαρτίου

Την καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Απριλίου, την προκαταβολή συντάξεων για τον ίδιο μήνα, την έκτακτη ενίσχυση σε συνταξιούχους με προσωπική διαφορά που λαμβάνουν χαμηλές και μεσαίες συντάξεις και οι διατάξεις και την καταβολή των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ για τον Μάρτιο περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- ο προγραμματισμός των πληρωμών για την εβδομάδα 27- 31 Μαρτίου 2023.

SL2: Ξέφυγε στο +12 ο Πανσερραϊκός - Στη 2η θέση μαζί με την Αναγέννηση πέρασε η ΑΕΛ

Ο Πανσερραϊκός ξεπέρασε και το εμπόδιο του Θεσπρωτού και οδεύει ολοταχώς προς τη Super League καθώς άνοιξε τη διαφορά από τη δεύτερη Αναγέννηση Καρδίτσας (που είχε το προγραμματισμένο ρεπό της) στους 12 βαθμούς, με παιχνίδι περισσότερο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ