.
.
.
.
.

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Για 2 με 3 ευρώ πάνω οδεύει, η χονδρική τιμή πώλησης του αρνιού

Σημαντικά αυξημένες θα είναι φέτος οι τιμές των αμνοεριφίων αν επαληθευθούν οι προβλέψεις του προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων και προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας, κ. Γιώργου Βαϊόπουλου, που μίλησε στο KarditsaLive.Net.

Πυροβολισμοί σε σχολείο του Τενεσί – Επτά νεκροί, μεταξύ των οποίων και η 28χρονη δράστις της επίθεσης (+Βίντεο)

Μια 28χρονη, οπλισμένη με δύο επιθετικά τυφέκια και ένα περίστροφο, εισέβαλε σήμερα σε ιδιωτικό σχολείο του Νάσβιλ στην πολιτεία Τενεσί, σκοτώνοντας τρία παιδιά και τρεις ενήλικους, προτού πέσει νεκρή από τα πυρά αστυνομικών.

Μέχρι 31.12.2023 η συμπλήρωση δικαιολογητικών επισκευής πληγέντων κτηρίων του σεισμού της 31ης Αυγούστου του 2018

Στον ορισμό της 31ης Δεκεμβρίου 2023 ως νέας προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τη συμπλήρωση δικαιολογητικών φακέλων επισκευής κτηρίων στις Περιφερειακές Ενότητας Καρδίτσας και Τρικάλων που δεν ανήκουν σε επιχειρήσεις και επλήγησαν  από τον σεισμό 4,9 Ρίχτερ της 31ης Αυγούστου 2018 με επίκεντρο την περιοχή της Πεζούλας της λίμνης Πλαστήρα, προχώρησε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με απόφαση του Υφυπουργού κ. Γ. Καραγιάννη.

Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας: Συστάσεις προς τους πολίτες για την προστασία από θυελλώδεις ανέμους

Συστάσεις προς του πολίτες  και τους έχοντες εργασίες στην ύπαιθρο απευθύνει η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με αφορμή την πρόγνωση της ΕΜΥ  για εκδήλωση  θυελλωδών   ανέμων.

Χαλκιδική: 26χρονη απέδρασε από αστυνομικό τμήμα - Είχε προφυλακιστεί για κλοπή 600.000 ευρώ

Σε εξέλιξη είναι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό 26χρονης, η οποία απέδρασε χθες το βράδυ από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας, στη Χαλκιδική, όπου κρατείτο ενόψει της μεταγωγής της στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, καθώς είχε κριθεί προφυλακιστέα για κλοπή κοσμημάτων αξίας 600.000 ευρώ από κοσμηματοπωλείο.

Τα γυάλινα σφαιρίδια στην επιφάνεια της Σελήνης πιθανές δεξαμενές νερού σύμφωνα με έρευνα

Τα γυάλινα σφαιρίδια που έχουν εντοπιστεί στην επιφάνεια της Σελήνης πιθανώς να λειτουργούν ως δεξαμενή νερού, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Nature Geoscience».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ