.
.
.
.
.

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Βουλή: Επαγγελματικά δικαιώματα για αποφοίτους γεωπονικών σχολών, πτυχιούχους δασολόγους και ιχθυολόγους

Σε δύο σημαντικές βελτιωτικές αλλαγές για την κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων γεωπονικών σχολών πενταετούς φοίτησης, προχώρησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς, κάνοντας δεκτό το σχετικό αίτημα, βουλευτών και αρμοδίων φορέων.

Κ. Τσιάρας: Κακούργημα τα αδικήματα των κλοπών στο σιδηροδρομικό δίκτυο και το δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας

Σε κακουργήματα αναβιβάζονται τα αδικήματα της κλοπής και της κλεπταποδοχής υλικού, που εξυπηρετεί τη λειτουργία και την ασφάλεια των μέσων συγκοινωνίας και τιμωρούνται με κάθειρξη έως δέκα έτη.

Ενημέρωση των εκπαιδευομένων του παραρτήματος Σοφάδων του ΣΔΕ Καρδίτσας με θέμα «Υγιεινή διατροφή»

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Σοφάδων (παράρτημα του ΣΔΕ Καρδίτσας) πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση για την υγιεινή διατροφή σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σοφάδων.

Το Σάββατο 1 Απριλίου το 40ήμερο μνημόσυνο του Ευάγγελου Ιωάν. Κατσαρού

Τελούμε το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 στον Ιερό Ναό Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Σοφάδων το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα Ευάγγελου Ιωάν. Κατσαρού.

Βασ. Κρανιάς: "Για το έγκλημα στα Τέμπη και το Ψήφισμα του Δ.Σ. Καρδίτσας"

Εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον βίαιο θάνατο δεκάδων, νέων στην πλειοψηφία τους, συνανθρώπων μας, στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και απευθύνουμε τη συμπαράσταση και τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειές τους και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες, αν και αυτά ή ένα οποιοδήποτε ψήφισμα δεν μπορούν να απαλύνουν τον πόνο τους.

Λειτουργία του ξενώνα Νεοχωρίου τον Ιούλιο του 2023 υποσχέθηκε η επενδυτική εταιρεία στο Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα

Στα μέσα του φετινού καλοκαιριού και συγκεκριμένα προς το τέλος του Ιουλίου θα λειτουργήσει ο κοινοτικός ξενώνας Νεοχωρίου «το Αγνάντι», σύμφωνα με το υπόμνημα που κατέθεσε η επενδυτική εταιρεία, στο Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ