.
.
.
.

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

ΕΛ.ΑΣ.: Πάνω από 9.000.000 ευρώ το οικονομικό όφελος από την παράνομη διακίνηση 2.322 μεταναστών

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην παράνομη διακίνηση μεταναστών από τρίτες χώρες στην Ελλάδα και μετέπειτα σε ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και στην κατάρτιση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Καρδίτσα: Προσδοκίες επαναλειτουργίας της σχολής Αστυνομίας εκφράστηκαν στην ώρα του Δημότη

Προσδοκίες για την επαναλειτουργία της σχολής Αστυφυλάκων στην Καρδίτσα, εξέφρασε, στην ώρα του Δημότη, μιλώντας περισσότερο ως αστυνομικός, ο αντιδήμαρχος κ. Σβερώνης.

Δ. Καρδίτσας: «Παίρνουν μπρος» ασφαλτοστρώσεις και πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής

Αμέσως μετά το Πάσχα ξεκινά εκ νέου η εργολαβία των ασφαλτοστρώσεων στην Καρδίτσα, σύμφωνα με απάντηση που έδωσε ο αντιδήμαρχος έργων κ. Σβερώνης στην ώρα του Δημότη.

Την Κυριακή 2 Απριλίου το ετήσιο μνημόσυνο της Παρασκευής Μπράτσου

Τελούμε την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Σοφάδων το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της αγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδερφής και θείας Παρασκευής Μπράτσου.

Καρδίτσα: Προβληματισμός δημοτών για την κατάληψη κοινοχρήστων χώρων

Αρκετά ήταν τα ερωτήματα που κλήθηκε να απαντήσει η δημοτική Αρχή κατά την διαδικασία της ώρας του δημότη, για καταλήψεις κοινοχρήστων χώρων, σε πλατείες πεζοδρόμους, πεζοδρόμια, όπως και στο οδόστρωμα.

Ξεκίνησε η σταδιακή μεταφορά στο νέο δημαρχείο - Μελέτη για υπόγειο πάρκινγκ στην περιοχή

Την έναρξη της μεταφοράς στο νέο δημαρχείο ανακοίνωσε, κατά την διάρκεια της "Ώρας του Δημότη" το απόγευμα της Παρασκευής (31/3), ο αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Θεολόγης, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα δημότη.

ΠΕ.ΠΥ.Δ. Θεσσαλίας: Για την πρόληψη και αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών σε δασικές εκτάσεις

Για την πρόληψη και αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιών σε δασικές, αγροτικές εκτάσεις, χωράφια και οικόπεδα όλοι μας οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη χρήση φωτιάς και να λαμβάνονται υπόψη τα ισχύοντα στην υπ' αριθμ. 9/2021 (Φ.Ε.Κ. 1923/Β/2021) Πυροσβεστική Διάταξη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ