.
.

Κυριακή, 05 Μαρτίου 2023

Ερώτηση στη Βουλή από Κυρ. Βελόπουλο σχετικά με τις αμιαντοσκεπές σε Μουζάκι και Καμινάδες

Την ανάγκη κρατικής αρωγής για την αντικατάσταση των επικίνδυνων αμιαντοσκεπών στους οικισμούς σεισμοπλήκτων Μουζακίου και Καμινάδων Καρδίτσας έθεσε με ερώτηση στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και Βουλευτής Λάρισας Κυρ. Βελόπουλος.

Ψήφισμα του Δ.Σ. Σοφάδων για το θάνατο του Αναστάσιου Κουτσόπουλου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων, με αφορμή τον θάνατο του συνδημότη μας Αναστάσιου Κουτσόπουλου στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών , συνήλθε σήμερα, σε κατεπείγουσα, δια περιφοράς συνεδρίαση και ομόφωνα ενέκρινε το ακόλουθο ψήφισμα:

Στις 12 μ. η λήξη των μαθημάτων τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στα σχολεία του Δήμου Καρδίτσας

Στις 12 το μεσημέρι θα λήξουν τα μαθήματα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καρδίτσας τη Δευτέρα 6 Μαρτίου μετά από σχετική απόφαση της Δημοτικής Αρχής.

Αποδοχή δωρεάς και παραλαβή μελέτης για κατασκευή παιδικής χαράς στο νηπιαγωγείο Αρτεσιανού

Από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας εγκρίθηκε η αποδοχή δωρεάς ποσού 10.000 ευρώ, από το Ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά, για κατασκευή παιδικής χαράς στο νηπιαγωγείο της Τ.Κ. Αρτεσιανού.

Εμπορικός Σύλλογος Σοφάδων: Συλλυπητήριο μήνυμα και συμμετοχή σε πένθος

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σοφάδων εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αναστάσιου Δ. Κουτσόπουλου που έφυγε τόσα άδικα και τόσο πρόωρα από τη ζωή στο δυστύχημα των Τεμπών.

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου: "Ασημένιος" ο Καραλής με 5,80 μέτρα στο άλμα επί κοντώ!

Ο Εμμανουήλ Καραλής έφτασε σήμερα στην κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου της καριέρας του σε επίπεδο Ανδρών- Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

11 συλλήψεις από την εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος έκδοσης παράνομων αδειών οδήγησης – 199 άτομα στη δικογραφία

Μεγάλο κύκλωμα, τα μέλη του οποίου δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην παράνομη έκδοση αδειών οδήγησης και πιστοποιητικών διαφόρων τύπων, στη Δυτική Αττική και την Κόρινθο, εξαρθρώθηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ