.
.
.
.
.

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023

Σωτηρία Μπακαλάκου: "Μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων"

Την δέσμη μέτρων που προγραμματίζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, για δώσει πνοή και όραμα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρουσίασε κατά τις ομιλίες της η υποψήφια βουλευτής κ. Σωτηρία Μπακαλάκου.

Πλήρωσε συνδεδεμένη αιγοπρόβειου και ειδικά δικαιώματα αιγοπροβάτων και βόειου ο ΟΠΕΚΕΠΕ

Με ανακοίνωσή του ο ΟΠΕΚΕΠΕ γνωστοποίησε ότι την Παρασκευή 28 Απριλίου πιστώθηκαν στους λογαριασμούς 41.161 δικαιούχων ενισχύσεις ύψους 56.335.866 ευρώ για τα μέτρα:

Κλειστά την Τρίτη 2 Μαΐου τα σχολεία σε Παλαμά, Προάστιο και Ιτέα, λόγω εορτασμού του Πολιούχου

Με απόφαση του δημάρχου Παλαμά κ. Γιώργου Σακελλαρίου, τα σχολεία στον Παλαμά, στο Προάστιο και την Ιτέα, δεν θα λειτουργήσουν λόγω θρησκευτικής εορτής και συγκεκριμένα της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Αθανασίου, που είναι ο Πολιούχος των προαναφερόμενων οικισμών.

Ζευγάρι εκβίαζε γυναίκα από την περιοχή του Μουζακίου με προσωπική φωτογραφία - Καταδικάστηκαν και στο Εφετείο

Ποινές φυλάκισης για εκβίαση από κοινού επέβαλε χθες το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας σε ένα πρώην -όπως δηλώνουν σήμερα οι ίδιοι-, ζευγάρι Τρικαλινών που απαίτησαν και έλαβαν χρήματα από 45χρονη στην Καρδίτσα, προκειμένου να μη δημοσιεύσουν προσωπικές της φωτογραφίες.

Ξεκίνησε και επίσημα η …εποχή των Δεινοσαύρων στο άλσος του Παυσιλύπου (+Φωτο +Βίντεο)

Η εποχή των Δεινοσαύρων ξεκίνησε και…επίσημα το απόγευμα της Παρασκευής (28/4) στο άλσος του Παυσιλύπου, το οποίο το τελευταίο τριήμερο έχει …καταληφθεί από τα προϊστορικά ζώα που έχουν προσαρμοστεί απόλυτα στο νέο τους περιβάλλον που αντηχεί από τους …βρυχηθμούς τους!

Κάηκε το αυτοκίνητο τριών δημάρχων της Φθιώτιδας στον Ε65 - Δεν κινδύνεψαν οι ίδιοι (+Φωτο)

Γλύτωσαν τα χειρότερα τρεις Δήμαρχοι της Φθιώτιδας, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο που λαμπάδιασε λίγο μετά τους Σοφάδες Καρδίτσας το απόγευμα της Παρασκευής (28/4).

Το 2022 αυξήθηκαν κατά 40% οι χορηγήσεις ασύλου στην ΕΕ, σε σύγκριση με το 2021

Το 2022, οι χώρες της ΕΕ χορήγησαν καθεστώς προστασίας σε 384.245 αιτούντες άσυλο, καταγράφοντας αύξηση κατά 40% σε σύγκριση με το 2021, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Στ. Σαριδάκης: «Με τη συνέχιση της πάλης μας τιμάμε την Εργατική Πρωτομαγιά» (+Βίντεο)

“Τιμάμε την εργατική Πρωτομαγιά με τη συνέχιση της πάλης μας ενάντια στο κράτος και τις κυβερνήσεις του, ενάντια στην εργοδοσία και τα συμφέροντα των  μεγαλοεπιχειρηματιών. Παλεύουμε για τις ζωές μας, για να μη θρηνήσουμε άλλους νεκρούς στο βωμό του  κέρδους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ