.
.
.
.

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Δημοπρατείται το έργο «Έκτακτη αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας»

Στην προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Έκτακτη Αποκατάσταση Αγροτικής Οδοποιίας» με προϋπολογισμό 499.700 € (με το Φ.Π.Α. 24%) προχώρησε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

Μπακαλάκου Σωτηρία: Ο αγροτικός κόσμος αγωνιά

Το υπέρμετρο κόστος παραγωγής σε συνδυασμό με τις αδιέξοδες πολιτικές, των τελευταίων κυβερνήσεων, για τον πρωτογενή τομέα έχουν δημιουργήσει ασφυκτικές συνθήκες για τους παραγωγούς, θέτοντας σε κίνδυνο την επαγγελματική τους επιβίωση και κατ’ επέκταση το αναπτυξιακό μέλλον του νομού.

Δημήτρης Παπακώστας: "Ρένα Κουμιώτη: ταξιδεύει στ’ άστρα η γλυκιά ερμηνεύτρια του ‘νέου κύματος’-θύμησες από δεκαετία:1970"

Στα 82 της χρόνια … ‘εφυγε’ για το τελευταίο της ταξίδι η πιο γλυκιά -χαρακτηριστική φωνή του ελληνικού πενταγράμμου - νέου κύματος : η Ρένα Κουμιώτη.

Τη χρηματοδότηση έργων από Φυσικές Καταστροφές ζητά η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Ανάμεσά τους έργο 5 εκατ. ευρώ για την Π.Ε. Καρδίτσας

Την υποβολή εννέα έργων προς χρηματοδότηση με προϋπολογισμό ύψους περίπου 25 εκατ. ευρώ από το ΥποΠρόγραμμα Υποδομών ΟΤΑ του Ειδικού Προγράμματος Φυσικών Καταστροφών 2021-2025 ζητά η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Κοντά στα 50 χιλ. βροχής έπεσαν στην Καρδίτσα και την ευρύτερη περιοχή τη Δευτέρα (3/4)

Σημαντικές ποσότητες βροχόπτωσης σημειώθηκαν τη Δευτέρα 3 Απριλίου τόσο στη Θεσσαλία, όσο και σε περιοχές της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας όπως άλλωστε αναμενόταν από τα προγνωστικά μοντέλα.

Artemis II: Αποστολή αστροναυτών γύρω από τη Σελήνη - Πρωτιές για μια γυναίκα, έναν Αφροαμερικανό και έναν Καναδό

Η NASA κατονόμασε σήμερα την πρώτη γυναίκα και τον πρώτο Αφροαμερικανό που θα συμμετάσχουν σε μια αποστολή της στη Σελήνη, παρουσιάζοντας την τετραμελή ομάδα που επιλέχθηκε να πάρει μέρος στις αρχές της προσεχούς χρονιάς στο πρώτο επανδρωμένο ταξίδι γύρω από τη Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί ύστερα από 50 και πλέον χρόνια.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Αλλαγή ημερομηνίας του τελικού κυπέλλου ερασιτεχνών

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών  που επικρατούν στη πόλη της Καρδίτσας  και για να προστατευτεί ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου , από την Επιτροπή Πρωταθλήματος – Κυπέλλου ανακοινώνεται ότι  ο προγραμματισμένος τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ) της Τρίτης  4-4-2023  ανάμεσα  στις ομάδες Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6-4-2023  και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ