.
.
.
.
.

Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023

Εξελέγη η νέα Διοίκηση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (6/4) κατά τη διάρκεια της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της ΠΕΔ Θεσσαλίας με τη συμμετοχή εκπροσώπων των  αγροτικών συλλόγων που συγκροτούν το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο του αγροτικού κόσμου της περιοχής μας.

Ανακοίνωση Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. για τη συμπληρωματική πληρωμή ειδικής ενίσχυσης βάμβακος

Κατατεθειμένα βρίσκονται ήδη στους λογαριασμούς των 6.158 βαμβακοπαραγωγών τα ποσά πληρωμής της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος που έγινε σήμερα Πέμπτη 6.4.2023, συνολικού ύψους 26,5 εκ ευρώ, μετά την αποστολή των αρχείων πληρωμής στην τράπεζα που πραγματοποιήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΡΑΕ: Αποζημιώσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ για διακοπές ηλεκτροδότησης μεγάλης διάρκειας

Αποζημιώσεις έως 500 ευρώ για τα νοικοκυριά και 1.000 ευρώ για τις επιχειρήσεις σε περιπτώσεις διακοπής ηλεκτροδότησης μεγάλης διάρκειας τόσο υπό κανονικές, όσο και υπό έκτακτες συνθήκες, προβλέπει το νέο πλαίσιο που τίθεται σε εφαρμογή από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας.

Εγκρίθηκαν από το Π.Σ. Θεσσαλίας εννέα πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Π.Ε. Καρδίτσας

Εννιά νέες πολιτιστικές εκδηλώσεις, που διοργανώνονται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Π.Ε. Καρδίτσας  εγκρίθηκαν  στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Δικαιώθηκε από την Αποκεντρωμένη πολίτης που προσέφυγε κατά απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δ. Μουζακίου

Δικαίωση μέσω της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας πέτυχε δημότης του Δήμου Μουζακίου που αποκλείστηκε από δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικών αγροτεμαχίων στην Τ.Κ. Ριζοβουνίου.

Λεπτομερείς εικόνες του πλανήτη Ουρανού κατέγραψε το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb

Μια εκπληκτική εικόνα του παγωμένου γίγαντα του ηλιακού μας συστήματος, πλανήτη Ουρανού, αποτύπωσε το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb, που ανέπτυξαν η NASA, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος (ESA) και ο Καναδικός Οργανισμός Διαστήματος (CSA).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ