.
.
.
.
.

Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Αριστερή Παρέμβαση: "Αλληλεγγύη στους 17 αγωνιστές του κινήματος για την υπεράσπιση των Αγράφων"

Στις 6 Ιούνη θα διεξαχθεί η πρώτη από τις δύο δίκες που έχουν οριστεί γι’ αυτό τον Ιούνη και αφορούν διώξεις αγωνιστών που αντιπαλεύουν την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στον ορεινό όγκο των Άγραφών.

Καβάλα: 68χρονη κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή από χτυπήματα

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία της τοπικής κοινότητας Ποδοχωρίου του δήμου Παγγαίου, δυτικά της Καβάλας, από το βίαιο θάνατο μιας 68χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στο ποιμνιοστάσιό της.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 81χρονος για αποπλάνηση 14χρονης και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, συνέλαβαν 81χρονο για υπόθεση που αφορά σε αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Με διαπραγμάτευση η ανάθεση της σύμβασης για αποκατάσταση υποδομών σε Τ.Κ. του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Με τη διαδικασία της απ’ ευθείας διαπραγμάτευσης, χωρίς προηγούμενη δημοσίευση, θα ανατεθεί η σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση υποδομών από κυκλώνα ΙΑΝΟ Τ.Κ. Νεοχωρίου, Μπελοκομίτη, Καρίτσας, Καρβασαρά (Β’ φάση)».

Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα: Συνυπογραφή έκκλησης προς την Ελληνική Κυβέρνηση για στήριξη συνθήκης κατά των πυρηνικών όπλων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λίμνης Πλαστήρα, κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του, αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, να συνταχθεί με την ΚΕΔΕ και να συνυπογράψει κείμενο έκκλησης προς την Ελληνική κυβέρνηση για την Υποστήριξη της συνθήκης του ΟΗΕ για την Απαγόρευση των Πυρηνικών όπλων.

17 συλλήψεις μέσα σε λίγες ώρες στη Θεσσαλία - Πήραν "φωτιά" τα μπλοκάκια για τροχαίες παραβάσεις

Ειδικές αστυνομικές επιχειρησιακές δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες, Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, έως τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 3 Ιουνίου, σε περιοχές της Θεσσαλίας, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν 17 άτομα.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών την 4 και 5 Ιουνίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, το εσπέρας της Κυριακής 4 Ιουνίου 2023 και ώρα 7:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Τ.Κ. Αγίας Τριάδος.

Κ. Τσιάρας: Η αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τις μεγάλες αλλαγές στη Χώρα

«Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας είναι η αναγκαία προϋπόθεση, προκειμένου να συνεχίσουμε το δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης», σύμφωνα με τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης και Υποψήφιο Βουλευτή Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τσιάρα, ο οποίος επισκέφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής, το Νεοχώρι και το Μορφοβούνι.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ