Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023

Αναβολή λειτουργίας κατ’ οίκον υγειονομικών επιτροπών ΚΕΠΑ στην Καρδίτσα την Παρασκευή (8/9)

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ενημέρωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι κατ' οίκον επιτροπές της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Καρδίτσας με έδρα την Καρδίτσα στις 08/09/2023,

Δ/νση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας: Οδηγίες προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από την κακοκαιρία “Daniel”

H Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενημερώνει τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από την κακοκαιρία “Daniel” στις 6 και 7/09/2023, ότι όσον αφορά τη διαχείριση των νεκρών ζώων ιδιοκτησίας τους, θα πρέπει να προβούν στις κάτωθι ενέργειες:

Διατηρείται και την Παρασκευή (8/9) η Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας στην Π.Ε. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία

Διατηρείται και την  Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου η Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας στην ΠΕ Καρδίτσας, όπως και των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας, Σποράδων και Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Έκτακτη ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων λόγω σοβαρού κίνδυνου να πλημμυρίσει ο Πηνειός μέσα στην πόλη

Σε έκτακτη ανακοίνωση προχώρησε ο δήμος Λαρισαίων, λόγω της έντονης ανησυχίας που υπάρχει να πλημμυρίσει ο Πηνειός ποταμός μέσα στην πόλη της Λάρισας, καλώντας τους πολίτες να απομακρυνθούν από την πλημμυρική ζώνη, αλλά και να είναι σε επιφυλακή όσοι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το ποτάμι.

Αναβλήθηκαν για τις 17/9 οι εκλογές ανάδειξης προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες για τις 10 Σεπτεμβρίου εκλογές ανάδειξης προέδρου, με την νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους να είναι η 17η Σεπτεμβρίου.

Επείγουσα έκκληση για διάσωση ηλικιωμένων από ταράτσα σπιτιού στο Παλαμά

Όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες του KarditsaLive.Net στον Παλαμά επείγει η παροχή βοήθειας σε ζευγάρι ηλικιωμένων που βρίσκονται στην ταράτσα της κατοικίας τους στην διασταύρωση των οδών Άρη Βελουχιώτη και Λόρδου Βύρωνα. 

Κακοκαιρία Daniel στην Π.Ε. Καρδίτσας: 1.050 κλήσεις για βοήθεια από την Πυροσβεστική - Σε ασφαλή σημεία 360 άτομα

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος από την Τρίτη, 05-09-2023 και Ω/ 07:00 έως σήμερα Πέμπτη 07-09-2023 και Ω/21:00 έλαβε 6.284 κλήσεις, κυρίως για αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν πραγματοποιηθεί 1.791 διασώσεις - απομακρύνσεις ατόμων που μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ