.
.
.
.
.

Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024

Κάλεσμα του Δικτύου Αλληλεγγύης σε συγκέντρωση την Παρασκευή (8/3) ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια

Στις 8 Μαρτίου, ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που προβλέπει την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και την πλήρη διάλυση της δημόσιας και δωρεάν παιδείας.

Ανασυγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας

Σήμερα την 6/3/2024, ημέρα Τετάρτη στα Γραφεία του Συλλόγου κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου του ΔΣ κλήθηκαν σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, τα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

Προς ολοκλήρωση οδεύει το έργο του περιφερειακού δακτυλίου της Καρδίτσας (+Φωτο +Βίντεο)

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται πλέον το έργο «Παράκαμψη πόλεως Καρδίτσας: Κατασκευή τμήματος από έξοδο προς Αγιοπηγή έως έξοδο προς  Μητρόπολη» - η πρώην οδός Ολύμπου- με το οποίο θα ολοκληρωθεί ο Περιφερειακός Δακτύλιος της πόλης της Καρδίτσας.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου το ετήσιο μνημόσυνο του Αλέξανδρου Δάμτσια

Τελούμε το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Καρποχωρίου Καρδίτσας το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Αλέξανδρου Δάμτσια.

Νομοσχέδιο για ιδιωτικά πανεπιστήμια: Απορρίφθηκαν τα αιτήματα αντισυνταγματικότητας που κατέθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Απορρίφθηκαν από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της ΝΔ τα αιτήματα αντισυνταγματικότητας που κατέθεσαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Νέα Αριστερά και Νίκη στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας για την «Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου - Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων». Υπέρ της αντισυνταγματικός τάχθηκαν ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και Πλεύση Ελευθερίας.

«Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ»: Πληρώθηκαν 2,7 εκατ. ευρώ σε 695 δικαιούχους - Εντάχθηκαν άλλοι 823 νέοι ωφελούμενοι

Πιστώθηκε, σήμερα (Τετάρτη 6/3) με την 13η απόφαση πληρωμής στους λογαριασμούς 695 δικαιούχων του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ» το ποσό των 2.757.829,73 ευρώ.

Ε.Ο.Δ.Υ.: Ενημέρωση για δράσεις σχετικά με τρία κρούσματα μηνιγγιτιδοκοκκικής νόσου σε φοιτητές σε Πανεπιστημιακά Ιδρύματα στην Πάτρα

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του επιτηρεί τη μηνιγγιτιδοκοκκική νόσο ως υποχρεωτικώς δηλούμενο νόσημα και ενημερώνει αρμοδίως το Υπουργείο Υγείας. 

Απομακρύνεται η διοργάνωση του θεματικού πάρκου «Παραμύθια του κόσμου» στο Παυσίλυπο

Δύσκολη δείχνει να είναι πλέον η διοργάνωση του θεματικού πάρκου «Παραμύθια του κόσμου» στο Παυσίλυπο, με την προσπάθεια να «σκοντάφτει» στο κόστος του εγχειρήματος, τουλάχιστον από την πλευρά της Περιφέρειας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ