.
.
.
.
.

Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024

Πλημμύρες Σεπτεμβρίου 2023: Νέες πληρωμές σε επιχειρήσεις, αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές μονάδες πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη (7/3)

Το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας μετά και τη 10η καταβολή την Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024, γνωστοποίησε ότι έχουν καταβληθεί 25.713.416 ευρώ, ως προκαταβολή 50% της επιχορήγησης της κρατικής αρωγής, προς 2.096 επιχειρήσεις, αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές μονάδες.

Ρούχα εργασίας: Η σημασία της ποιότητας και της ανθεκτικότητας στο εργασιακό περιβάλλον

Στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, η επιλογή των κατάλληλων ρούχων εργασίας αποτελεί κρίσιμο παράγοντα που συμβάλλει στην αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την επαγγελματική εικόνα των εργαζομένων.

Eurovision 2024: Παρουσιάστηκε το τραγούδι της Ελλάδας με την Μαρίνα Σάττι (+Βίντεο)

Δόθηκε στη δημοσιότητα το «ZARI», το τραγούδι με το οποίο η Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στη Eurovision 2024, τον Μάιο και το μόνο σίγουρο είναι πως θυμίζει… Ελλάδα.

Δημοτικό Σχολείο Αρτεσιανού: Η Εκκλησία Αγίου Θεοδώρου και το Μουσείο Σεραφείμ Τίκα στο Αρτεσιανό μέσα από τα μάτια των παιδιών!

Οι μαθητές της Στ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αρτεσιανού στο πλαίσιο του μαθήματος των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων έκαναν τη δική τους έρευνα για την ιστορία της εκκλησίας του χωριού.

Η Βουλή των Ελλήνων φιλοξένησε μαθητές του 1ου Γυμνασίου του Παλαμά

Η Βουλή των Ελλήνων μετά από αίτημα του διευθυντή του 1ου Γυμνασίου του Παλαμά Καρδίτσας, κ. Παναγιώτη Ταγκούλη προς τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, ανέλαβε τη διοργάνωση επίσκεψης και διαμονής 67 μαθητών-τριών της Γ’ τάξης και των συνοδών τους, στην Αθήνα.

Καθήλωσε τους Καρδιτσιώτες η ομιλία της καθηγήτρια του ΕΚΠΑ κ. Μαρ. Ευθυμίου για την ιστορία του Ελληνισμού (+Φωτο +Βίντεο)

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Ν. Καρδίτσας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης με προσκεκλημένη την διακεκριμένη ιστορικό, καθηγήτρια του ΕΚΠΑ κ. Μαρ. Ευθυμίου, η οποία καθήλωσε τους εκατοντάδες Καρδιτσιώτες που κατέκλυσαν την αίθουσα με την ομιλία της με τίτλο «Τα κεντρικά σημεία της Ιστορίας του Ελληνισμού από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα».

Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Φύλλου: Διδακτική Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και τη Δημοτική Πινακοθήκη της Καρδίτσας

Την Τετάρτη 6-3-2024, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Φύλλου πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και την Δημοτική Πινακοθήκη της Καρδίτσας. Η επίσκεψη ξεκίνησε από το Αρχαιολογικό Μουσείο όπου με την άψογη ξενάγηση από την αρμόδια κα Βλόντζου, οι μαθητές-τριες ήρθαν σε επαφή με τον αρχαίο πολιτισμό της Καρδίτσας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας.

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των Εμπόρων Θεσσαλίας

Πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα η κοινή συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας με τον Σύλλογο Εμπόρων, Βιοτεχνών & Επαγγελματιών δήμου Γόμφων, διευρυμένη με μέλη των Εμπορικών Συλλόγων της Θεσσαλίας και με την παρουσία του προέδρου της ΕΣΕΕ κ. Γεώργιο Καρανίκα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ