.
.
.
.
.

Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024

Μοριοδότηση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις λόγω Daniel διεκδικούν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείων του Ν. Καρδίτσας

Πρωτοβουλία για την προώθηση του αιτήματος μοριοδότησης των υποψηφίων του Ν. Καρδίτσας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις λόγω των πολλών προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία "Daniel" στην ομαλή λειτουργία των σχολείων με την απώλεια πολλών διδακτικών ωρών έχουν αναλάβει Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείων του Ν. Καρδίτσας.

5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας: Η Σχολική Βιβλιοθήκη στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2023-2024, η ομάδα της Σχολικής Βιβλιοθήκης, με συντονίστρια την κ. Μπολομύτη Παρασκευή, δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για την ανανέωση και τη συστηματική λειτουργία της, κατανοώντας τη σπουδαιότητά της για την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας των παιδιών και την καλλιέργεια της αγάπης για την παιδική λογοτεχνία.

14 και 15 Μαρτίου στην Καρδίτσα οι αγώνες της Β' φάσης για τους σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου και χάντμπολ

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί σε επίπεδο Θεσσαλίας για τα ομαδικά σχολικά πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου και της χειροσφαίρισης.

Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 15 Μαρτίου

Συνολικά 89.328.030 ευρώ θα καταβληθούν σε 80.380 δικαιούχους, από τις 11 έως τις 15 Μαρτίου 2024, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Δασαρχείο Καρδίτσας: Συγκρότηση ομάδας κυνηγών για μείωση του πληθυσμού των αγριόχοιρων

Με απόφαση που υπογράφει η προϊσταμένη επιθεώρησης εφαρμογής δασικής πολιτικής Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας κ. Ζ. Φτίκα, συγκροτήθηκε ομάδα κυνηγών δίωξης αγριόχοιρων και υβριδίων αυτών, καθώς και μη δεσποζόμενων χοίρων, στην περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Καρδίτσας.

Βαλκανικό πρωτάθλημα βάδην: "Χρυσός" ο Παπαμιχαήλ, "Αργυρή" η Τσινοπούλου!

Ο Καρδιτσιώτης Έλληνας βαδιστής Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ έκανε κούρσα από τα παλιά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην στην Αττάλεια της Τουρκίας και δεν κέρδισε απλά τον αγώνα των 20 χλμ. αλλά και με χρόνο 1:22.32, που είναι η έκτη καλύτερη επίδοση της καριέρας του και η κορυφαία για τον ίδιο από το 2016!

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ