.
.
.
.
.

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024

Άγ. Ανάργυροι Αττικής: Νεαρή γυναίκα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από το σύντροφό της

Ανθρωποκτονία, με θύμα μια 28χρονη και φερόμενο ως δράστη τον 39χρονο σύντροφό της, διαπράχθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (1/4), λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων στην Αττική.

Όλγα Μακρή: Ολιγοήμερη καθυστέρηση ελέγχων για τα τοπογραφικά των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ολιγοήμερη παράταση, για την έναρξη των ελέγχων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, γνωστοποίησε ότι θα υπάρξει η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Μακρή, μιλώντας στο KarditsaLive.Net.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε την ομάδα του «Τυφώνα» που καθάρισε τις ακτές της Μαγνησίας

Σε ειδική εκδήλωση μπροστά από το Λιμεναρχείο του Βόλου η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε σήμερα το Κοινωφελές Ίδρυμα  Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης για την εξάμηνη δράση του σκάφους “Typhoon  Project”.

Ημερίδες αγώνων “ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ” Δημοτικών σχολείων τον Απρίλιο και Μάιο στο ν. Καρδίτσας

Ημερίδες αγώνων «ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» για τα Δημοτικά Σχολεία, σχολικού έτους 2023-24, θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο και τον Μάιο στο νομό Καρδίτσας, όπως ανακοινώθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών δραστηριοτήτων Καρδίτσας.

Την Τρίτη 2 Απριλίου η πληρωμή 41 εκατ. ευρώ σε 300.000 αγρότες για το αγροτικό πετρέλαιο

Την Τρίτη 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή της προκαταβολής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο Αγροτικό Πετρέλαιο, ύψους 41 εκατ. ευρώ σε 300.000 αγρότες, όπως ανέφερε από την Κοζάνη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, σε ανοικτή συζήτηση με εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων της περιοχής.

Συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών, για πράξεις και παραλείψεις του Κ. Καραμανλή ζήτησε επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Το κατηγορητήριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ «με συγκεκριμένες πράξεις-παραλείψεις» του Κώστα Αχ. Καραμανλή, παρέδωσε η Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Θεοδώρα Τζάκρη, στον Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρο Καλαφάτη.

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας με τους Δασάρχες Καρδίτσας και Μουζακίου

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κων/νου Τέλιου, πραγματοποιήθηκε στην  έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, σύσκεψη με τους δασάρχες Καρδίτσας και Μουζακίου.

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στα Πιέρια Όρη - 'Eρπουσα η πυρκαγιά στο μεγαλύτερο μέρος της

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εχθές Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, στην περιοχή «Σαρακατσάνα Πιερίας», ανάμεσα σε ψυχρόβια φυλλοβόλα πλατύφυλλα και ψυχρόβια κωνοφόρων δέντρα σε υψόμετρο 1700 μέτρων, στο μεγαλύτερο μέρος της είναι έρπουσα καίγοντας νεκρή καύσιμη ύλη και φυλλώματα.

Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κοριτσιών: Με το ΓΕΛ Χρυσοπηγής Χανίων αγωνίζεται την Πέμπτη το 4ο ΓΕΛ Καρδίτσας

Την πρωταθλήτρια ομάδα της Περιφέρειας Κρήτης, το ΓΕΛ Χρυσοπηγής Χανίων θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη 4 Απριλίου στην Αθήνα η ομάδα ποδοσφαίρου των κοριτσιών του 4ου ΓΕΛ Καρδίτσας για την επόμενη φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος στην οποία προκρίθηκε νικώντας την περασμένη εβδομάδα την ομάδα του 2ου ΓΕΛ Λαμίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ