.
.
.
.

Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Θεοδ. Πάτας: Ο Ι.Ν. Ιωάννη του Προδρόμου στην Οξυά κινδυνεύει με κατάρρευση

27-Φεβρουαρίου 2024

Η Παρούσα επιστολή από 15 Οκτωβρίου 2023 απεστάλη σε όλους όσους αναφέρονται παρακάτω αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα κανείς δεν απάντησε ούτε ελήφθησαν κάποια μέτρα για τον Ιερό Ναό Ιωάννου Προδρόμου ο οποίος κινδυνεύει με κατάρρευση αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας δηλαδή να γίνει άμεσα ο τοίχος στο πίσω μέρος του Ναού.

Δυναμώνει το “μέτωπο” των πολιτών ενάντια στο έργο "ανάπλασης του Παυσιλύπου και της πλατείας Πλαστήρα" (+Φωτο +Βίντεο)

Αποφασισμένοι να αποτρέψουν έστω και την ύστατη στιγμή την προωθούμενη από το Δήμο Καρδίτσας ανάπλαση του Παυσιλύπου και της Πλατείας Πλαστήρα που, όπως πιστεύουν, θα αλλοιώσει την φυσιογνωμία του σημαντικότερου τοπόσημου της πόλης επιφέροντας μη αναστρέψιμες αρνητικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις και αισθητική υποβάθμιση του είναι οι “ Φίλοι του Παυσιλύπου” και οι πολίτες που συμμερίζονται τις θέσεις τους, οι οποίοι και συμμετείχαν μαζικά στην εκδήλωση – ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε απόψε (Σάββατο 25/5) σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

National League 1: Νίκη ανόδου στην Elite League για τα Τρίκαλα Basket!

Το τελευταίο “εισιτήριο” της ανόδου στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν πήραν το απόγευμα του Σββάτου (25/5) τα Τρίκαλα Basket, καθώς επικράτησαν 85-71 του Αιγάλεω στο κλειστό γυμναστήριο “Γιάννης Μπουρούσης” στην Καρδίτσα, και πέτυχαν την δεύτερη νίκη τους στους αγώνες μπαράζ του πρωταθλήματος της National League 1.

Αθανασιάδης και Τζέκος αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης στην Αναγέννηση

Το σχεδιασμό για την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ξεκίνησε άμεσα η διοίκηση της Αναγέννησης γνωστοποιώντας ότι τις θέσεις του Τεχνικού Διευθυντή και του Team manager θα καταλαμβάνουν αντίστοιχα Στέφανος Αθανασιάδης και Δήμος Τζέκος.

Πρόγραμμα «Απόλλων»: Πρώτη ενημερωτική συνάντηση για τις ενεργειακές κοινότητες των Περιφερειών και τη μείωση του κόστους ενέργειας

Η πρώτη ενημερωτική συνάντηση για την εφαρμογή του προγράμματος «Απόλλων» που στοχεύει στην επέκταση του δικαιώματος συμμετοχής στις ενεργειακές κοινότητες περιφερειακών και δημοτικών υποδομών, υποδομών των ΤΟΕΒ και ευάλωτων νοικοκυριών, πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των αντιπεριφερειών Κλιματικής Κρίσης και Περιβάλλοντος.

ΤΟΕΒ Ταυρωπού: Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου με επικεφαλής τον Υφ.Α.Α.Τ. Διον. Σταμενίτη

Το Σάββατο 25 Μαΐου, το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ταυρωπού κ. Μαρκινός Αθανάσιος υποδέχθηκαν, στα γραφεία του Οργανισμού, κλιμάκιο της Eλληνικής Κυβέρνησης με επικεφαλής τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταμενίτη Διονύσιο,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ