100.000 ευρώ μοίρασε στη Λάρισα το Τζόκερ το βράδυ της Τρίτης (21/1)
100.000 ευρώ μοίρασε το βράδυ της Τρίτης 21 Ιανουαρίου το Τζόκερ στη Λάρισα.
- Κατηγορία Λάρισα
100.000 ευρώ μοίρασε το βράδυ της Τρίτης 21 Ιανουαρίου το Τζόκερ στη Λάρισα.
Η ραψωδία του Βαγγέλη Παυλίδη με τη Μπενφίκα (χατ τρικ) στο κορυφαίο ματς που έχει γίνει εφέτος και ίσως σε ένα από τα κορυφαία στα χρονικά του Champions League, όπου η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη με 5-4 στο 90'+6 ενώ βρέθηκε να χάνει με 3-1 και 4-2 στο 68' και η «απόλυτη» Λίβερπουλ που πέρασε πρώτη και καλύτερη στους «16» (2-1 τη Λιλ), με την Μπάρτσα να την ακολουθεί, ήταν τα ματς που σημάδεψαν το «πρώτο πιάτο» της 7ης (προτελευταίας) αγωνιστικής της League Phase του Champions League.
Τη χορήγηση περαιτέρω αναστολής της διενέργειας κάθε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης επί της κινητής ή ακίνητης περιουσίας σε πληγέντες από τις ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες και κατολισθήσεις της ΠΕ Καρδίτσας αλλά και των άλλων ΠΕ της Θεσσαλίας προβλέπει απόφαση του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κων. Χατζηδάκη και του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρ. Τριαντόπουλος.
Σεισμική δόνηση 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 22.38 σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου με το επίκεντρο να είναι σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της Λέσβου.
Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Παλαμά για το 2025 ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο στην αποψινή του συνεδρίαση.
Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, αλλά και χαράς οι εθελόντριες της Φλόγας, έκοψαν και φέτος την πίτα τους.
Στη ψήφιση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Παλαμά του οικονομικού έτους 2025 ενέκρινε απόψε (Τρίτη 21/1) σε ειδική συνεδρίαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά με ομόφωνη απόφασή του.
Στα δίχτυα απατεώνων έπεσε χθες μια ηλικιωμένη γυναίκα από χωριό του πρώην Δήμου Πιαλείων, οι οποίοι κατάφεραν και της απέσπασαν 8.000 ευρώ μετά από τηλεφωνική απάτη με πρόσχημα τροχαίο ατύχημα στο οποίο δήθεν είχε εμπλοκή συγγενικό της πρόσωπο.
Τη χορήγηση παράτασης 4 μηνών στην προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου “Κατεδάφιση επικίνδυνων κτιρίων λόγω πλημμύρας Daniel» στο Δήμο Παλαμά ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά στην αποψινή του (Τρίτη 21/1) τακτική συνεδρίαση.
Σημείο ήπιας αντιπαράθεσης, σε ένα ήρεμο γενικότερα Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, αποτέλεσε το 7ο θέμα ημερήσιας διάταξης, στην συνεδρίαση της 21ης Ιανουαρίου.