KarditsaLive.Net
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Αναζήτηση
  • RSS
  • Επικοινωνία με το KarditsaLive.Net
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΚΑΡΔΙΤΣΑ
    • Ειδήσεις ανά Δήμο
      • Αργιθέας
      • Καρδίτσας
      • Μουζακίου
      • Λίμνης Πλαστήρα
      • Παλαμά
      • Σοφάδων
    • Τοπική Επικαιρότητα
    • Κοινωνικά – Αστυνομικά
    • Εκδηλώσεις
    • Ανακοινώσεις
    • Υγεία
    • Πολιτικά
    • Παρουσιάσεις
    • Εργασία
    • Αναγγελίες Τελετών
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • Θεσσαλία
      • Λάρισα
      • Μαγνησία
      • Τρίκαλα
      • Θεσσαλία
    • Ελλάδα
      • Επικαιρότητα
      • Κοινωνικές - Αστυνομικές
      • Ανακοινώσεις
      • Πολιτικά
      • Οικονομικά
      • Επιστημονικά - Τεχνολογικά
      • Εκδηλώσεις
      • Εργασία
      • Υγεία
    • Κόσμος
      • Υγεία
      • Οικονομικά
      • Πολιτικά
      • Επικαιρότητα
      • Εκδηλώσεις
      • Επιστήμη - Τεχνολογία
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • Βόλεϊ
    • Αλλα Αθλήματα
    • Τυχερά Παιχνίδια
    • Super League
    • Super League 2
    • Γ'Εθνική
    • Ερασιτεχνικό
    • Ποδόσφαιρο Γυναικών
    • Διεθνή
    • Μπάσκετ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Κόκκινη κάρτα" από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στο Δήμο Καρδίτσας για ανάθεση έργου με 1% έκπτωση, μέσω διαπραγμάτευσης

Σύμβαση 834.613 ευρώ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Καρδίτσας – Τι περιλαμβάνει το έργο

Πυρκαγιά σε βαμβακοσυλλεκτική μηχανή στο Αγναντερό - Κάηκε βαμβάκι και τμήμα του οχήματος (+Φωτο)

Νεκρός οδηγός σε σύγκρουση οχημάτων στους Σοφάδες - Δύο ακόμα ελαφρά τραυματίες (+Φωτο)

Δήμος Παλαμά: Πρόταση χρηματοδότησης ύψους 14 εκατ. ευρώ για δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης ακαθάρτων και όμβριων και το οδικό δίκτυο του νέου οικισμού Μεταμόρφωσης

Συνελήφθη 44χρονος στους Σοφάδες για δυνατή μουσική

Σε διαδικασία αδειοδότησης το νέο κτίριο του Θεοδωρίδειου Κέντρου «Ορίζοντες» - Τοποθετήθηκε και ο εξοπλισμός

Τσιάρας, Δασκαλόπουλος και Στάθης στη ΔΥΠΑ για τη στήριξη των επιχειρήσεων και της απασχόλησης στους Δήμους του ν. Καρδίτσας

.
.
.

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτή είναι η αλήθεια για όσα συνέβησαν με τον Ζόρζε Ζεσούς»

  • 6 Οκτωβρίου 2026, 22:08
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Κατηγορία Διεθνή
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτή είναι η αλήθεια για όσα συνέβησαν με τον Ζόρζε Ζεσούς»

..

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για όσα συνέβησαν στο τελευταίο προπονητικό καμπ της εθνικής Πορτογαλίας, δίνοντας τη δική του εκδοχή για την ένταση που προέκυψε με τον Ζόρζε Ζεσούς και τον οδήγησε στο να αποχωρήσει απ’ την πορτογαλική ομάδα.

Σε μία μακροσκελή προσωπική δήλωση, ο αρχηγός της Πορτογαλίας περιγράφει αναλυτικά τις συζητήσεις που προηγήθηκαν, το πλάνο που είχε συμφωνηθεί για τη συμμετοχή του, το περιστατικό στη Νορβηγία και όσα ακολούθησαν, υποστηρίζοντας πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός αθέτησε για δεύτερη φορά τον λόγο που του είχε δώσει. Στην προσωπική δήλωσή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τίτλο «Αυτή είναι η αλήθεια για όσα συνέβησαν με τον Ζόρζε Ζεσούς» υπογράμμισε πως δεν αποσύρεται απ’ την εθνική Πορτογαλίας και θα είναι στη διάθεση της ομάδας, εφόσον κληθεί.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του CR7:

«Όπως υποσχέθηκα, αποφάσισα να διηγηθώ, σε πρώτο πρόσωπο και άμεσα, τις συνθήκες γύρω από το τελευταίο προπονητικό καμπ της Εθνικής Ομάδας. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, ετοίμασα μία επιστολή προς τον πορτογαλικό λαό, την οποία εξακολουθώ να κρατώ, με τα λόγια που θέλω να τους απευθύνω όταν αποχωρήσω οριστικά από την Εθνική μας ομάδα.

Στο τέλος της διοργάνωσης, ήδη κατά την πτήση της επιστροφής από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μου ζήτησε και επέμεινε να επανεξετάσω την απόφασή μου να αποχωρήσω, επειδή η FPF ήθελε να συνεχίσω. Αμέσως μετά, μου ζήτησε τη γνώμη μου για το όνομα του νυν προπονητή της Εθνικής, το οποίο εξέταζε μαζί με άλλα ονόματα που δεν μου αποκάλυψε.

Είπα στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ότι, κατά τη γνώμη μου, θα ήταν η σωστή επιλογή. Γι' αυτό και την ημέρα που παρουσιάστηκε ο νυν προπονητής, ήμουν πραγματικά χαρούμενος με την επιλογή. Ήταν η σωστή επιλογή, όπως επιβεβαιώνουν και τα αποτελέσματα. Λίγες ημέρες αργότερα, δέχθηκα μία πρώτη επικοινωνία από τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή, ο οποίος μου είπε ότι θα ήθελε να συναντηθούμε από κοντά. Συμφώνησα και προγραμματίσαμε τη συνάντησή μας για το τέλος των διακοπών μου.

Συναντηθήκαμε στην Cidade do Futebol, όπου η ομάδα μου πραγματοποιούσε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. Εκείνη την ημέρα, ο προπονητής μου είπε ότι υπολόγιζε σε εμένα και ότι η παρουσία μου ήταν θεμελιώδης για το πρότζεκτ του. Μου παρουσίασε, μάλιστα, ένα πλάνο για τη συμμετοχή μου. Μου είπε ότι θα αγωνιζόμουν στο πρώτο και στο τελευταίο παιχνίδι και ότι, για λόγους διαχείρισης της φυσικής κατάστασης, θα έκανε πάντοτε τρεις με τέσσερις αλλαγές ανά αγώνα.

Σε εκείνο το σημείο έθεσε το ενδεχόμενο να μην ταξίδευα με την Εθνική ομάδα στη Νορβηγία και τη Δανία. Πρότεινε να αγωνιστώ στο πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια να παραμείνω στην Πορτογαλία, προτού ενσωματωθώ ξανά στην αποστολή πριν από το παιχνίδι στο «Ντραγκάο».

Αρνήθηκα αμέσως αυτή την πρόταση. Μου φάνηκε αυτονόητο ότι δεν μπορούσα να την αποδεχθώ. Δεν ήταν επειδή δεν θα αγωνιζόμουν στα εκτός έδρας παιχνίδια που θα σταματούσα να είμαι αρχηγός της ομάδας μας. Αυτό το «προνόμιο» να παραμείνω στην Πορτογαλία δεν θα αποτελούσε καλό παράδειγμα. Ο προπονητής τελικά συμφώνησε με την άποψή μου.

Στη συζήτηση αυτή ήταν παρών ο Σιμάο Κουτίνιο, αθλητικός διευθυντής της Αλ Νασρ, ο άνθρωπος στον οποίο αναφερόταν ο νυν προπονητής καθ' όλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν και ένας από εκείνους που ήταν υπεύθυνοι για την πρόσληψή του από τον σύλλογο το 2025.

Την παραμονή της έναρξης του καμπ, ο προπονητής ήρθε στο σπίτι μου στη Λισαβόνα, κατόπιν δικού του αιτήματος, για μία ακόμη συζήτηση μαζί μου.

Η συζήτηση ήταν ήρεμη και όλες οι αρχές που είχαν συμφωνηθεί τον Αύγουστο παρέμειναν σε ισχύ. Αγωνίστηκα στο παιχνίδι στο «Αλβαλάδε» και, παρότι αντικαταστάθηκα, δεν δημιούργησα κανένα πρόβλημα. Έδωσα ο ίδιος το περιβραχιόνιο στον Μπρούνο Φερνάντες, χωρίς να φαντάζομαι ότι μπορεί να έκανα τότε τα τελευταία μου βήματα ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας.

Αυτό που είχε σημασία για μένα εκείνη την ημέρα ήταν η νίκη μας. Είναι πάντα καλό να κερδίζεις στην Πορτογαλία και για τη χώρα μου, ακόμη περισσότερο. Το μεσημέρι της ημέρας του αγώνα στη Νορβηγία, ένας βοηθός του προπονητή ήρθε στο τραπέζι όπου γευμάτιζε η ομάδα και με ενημέρωσε ότι ο προπονητής ήθελε να μου μιλήσει. Προς απόλυτη έκπληξή μου, ο προπονητής με ρώτησε αν ήμουν σε θέση να αγωνιστώ για 30 λεπτά.

Ήμουν απόλυτα επικεντρωμένος στη σωματική μου αποκατάσταση, ενσωματωμένος όπως πάντα με τους συμπαίκτες μου και θεωρούσα ότι δεν θα αγωνιζόμουν εκείνη την ημέρα. Χωρίς κανένα πρόβλημα. Το αίτημα αυτό ήταν κάτι έξω από το πλάνο της σωματικής μου αποκατάστασης και της προπόνησής μου - καθώς επρόκειτο να αγωνιστώ μόνο στις 4 του μήνα στο «Ντραγκάο» - αλλά φυσικά είπα «ναι».

Μου απάντησε ότι, επομένως, θα έπρεπε να είμαι έτοιμος, καθώς θα αγωνιζόμουν για 30 λεπτά. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά σε όλους. Έκανα προθέρμανση από το ημίχρονο, έβλεπα τα λεπτά να περνούν και δεν κλήθηκα να μπω. Μετά το τέλος του αγώνα, το μόνο που ήθελα ήταν να ολοκληρωθούν όλα με τη νίκη και να μείνω μόνος. Δεν πήγα να χαιρετήσω τους φιλάθλους.

Ήταν ένα λάθος που βαραίνει αποκλειστικά εμένα και δεν έπρεπε να έχει συμβεί. Ζητώ συγγνώμη από τους Πορτογάλους που μας στήριξαν τόσο έντονα εκεί, ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους και ζητώ συγγνώμη από εκείνους που, χωρίς να είναι Πορτογάλοι, μπορεί να ταξίδεψαν εκεί για να με δουν και τους οποίους ενδέχεται να απογοήτευσα.

Σαράντα οκτώ ώρες αργότερα είχαμε μία συζήτηση - εγώ, ο προπονητής και ο Σιμάο Κουτίνιο - καθώς εκείνος ήταν ο άνθρωπος που είχε συμμετάσχει στις συζητήσεις μας τον Αύγουστο. Ήταν μία βαθιά συζήτηση, πολύ ειλικρινής, χωρίς κανενός είδους φίλτρο. Συμφωνήσαμε ότι υπήρχε μόνο ένας τρόπος για να κλείσει αυτή η «υπόθεση»: ο προπονητής να επαναλάβει αυτά που μόλις μου είχε πει ιδιωτικά, παρουσία του Σιμάο Κουτίνιο, αλλά στην αίθουσα Τύπου.

Αυτό που συμφωνήθηκε ήταν απλό: ο προπονητής θα ξεκινούσε τη συνέντευξη Τύπου με το συγκεκριμένο θέμα, επιδιώκοντας να το κλείσει λέγοντας την αλήθεια. Θα έλεγε ότι εγώ δεν ζήτησα ποτέ να αγωνιστώ ούτε λεπτό, ότι ήταν ο προπονητής και κανένας άλλος που μου πρότεινε το πλάνο για αυτό το καμπ, ότι ήταν λάθος να με βάλει να κάνω προθέρμανση και στη συνέχεια να μη με χρησιμοποιήσει και ότι, εάν συνέβαινε ξανά, δεν θα το έκανε.

Ολοκληρώσαμε εκείνη τη συνάντηση με τον προπονητή να μου ζητά μία αγκαλιά, υποσχόμενος ότι θα έλεγε στη συνέντευξη αυτά που μόλις μου είχε πει και ότι το θέμα θα ξεπερνιόταν. Εγώ δεν θα αγωνιζόμουν στη Δανία και θα έπαιζα στο παιχνίδι στο «Ντραγκάο». Όλα αυτά παρουσία του Σιμάο Κουτίνιο, πάντοτε.

Κατόπιν αιτήματος του προπονητή, πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια μία συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης μεταξύ του ίδιου, του Σιμάο Κουτίνιο και του Τιάγκο Κραβέιρο, κατά την οποία συνοψίστηκαν όσα είχαμε συζητήσει. Συντάχθηκε ένα σύντομο έγγραφο, το οποίο επικύρωσα ο ίδιος και το οποίο, εν γνώσει μου, παραδόθηκε στον προπονητή, όπως εκείνος είχε ζητήσει. Η συνέντευξη Τύπου εξελίχθηκε όπως είναι γνωστό: η στάση του δεν είχε καμία σχέση με τη συνάντησή μας.

Άκουσα εκφράσεις και μία επιθετικότητα που δεν πιστεύω ότι άξιζα, μία στάση του τύπου «θέλω, μπορώ και διατάζω», την οποία δεν μου είχε δείξει ποτέ, ούτε στο ελάχιστο, ιδιωτικά την προηγούμενη ημέρα.

Οι σημειώσεις που είχα επικυρώσει ήταν οι εξής:

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό, επίσης επειδή αυτή είναι η αλήθεια, να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα πριν μιλήσω για τη Δανία:

1. Εγώ ο ίδιος, και κανένας άλλος, πρότεινα στον Κριστιάνο ένα πλάνο για εκείνον για τη φετινή αγωνιστική σεζόν με την Εθνική Ομάδα. Ήταν μία μακρά και πολύ καλή συζήτηση.

2. Γνωρίζω πόσο ζει και αγαπά την Εθνική Ομάδα και το βάρος που έχει στον κόσμο, και ακόμη περισσότερο το βάρος και τη θετική επιρροή που έχει ασκήσει στην Εθνική Ομάδα για 24 συνεχόμενα χρόνια.

3. Το πλάνο που πρότεινα στον Κριστιάνο έγινε αποδεκτό.

4. Δεν αμφισβήτησε ποτέ τις επιλογές μου. Ήταν υποδειγματικός, πιστός και επαγγελματίας.

5. Ο αγώνας στη Νορβηγία δεν αποτελούσε μέρος του πλάνου που είχα καταρτίσει για εκείνον. Ωστόσο, αισθάνθηκα ότι είχε καταφέρει να ανακτήσει τη σωματική του κατάσταση μετά το πρώτο παιχνίδι και τον προειδοποίησα ότι μπορεί να χρειαζόταν να τον χρησιμοποιήσω. Ο Κριστιάνο συμφώνησε.

6. Έκανα λάθος βάζοντας έναν παίκτη του διαμετρήματος του Πελέ ή του Μαραντόνα να κάνει προθέρμανση και στη συνέχεια να μην τον βάζω στο παιχνίδι. Αν ήταν σήμερα, δεν θα το έκανα.

7. Για να κλείσω το θέμα: θέλω τον Κριστιάνο στην Εθνική Ομάδα. Στην πραγματικότητα, δεν τον θέλω απλώς λίγο, τον θέλω πολύ. Ευτυχώς, κι εκείνος πιστεύει σε εμένα. Πίστεψε σε εμένα στην Αλ Νασρ και το κάνει και εδώ.

8. Σχετικά με το ότι δεν χαιρέτησε τους φιλάθλους. Έχουμε ήδη μιλήσει γι' αυτό. Κάποιος που έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 230 παιχνίδια με την Εθνική Ομάδα δεν δέχεται μαθήματα από εμένα για την αγάπη του για την Πορτογαλία. Ήταν μία στιγμή απογοήτευσης που δεν διαγράφει τίποτα. Είναι ο παίκτης που δίνει τα περισσότερα αυτόγραφα, βγάζει τις περισσότερες selfies και δείχνει τη μεγαλύτερη αγάπη στους φιλάθλους. Ας μην δημιουργούμε προβλήματα εκεί όπου δεν υπάρχουν. Όταν δεν είμαστε χαρούμενοι, αντιδρούμε. Αυτό ήταν όλο».

Καμία από αυτές τις σημειώσεις, επομένως, δεν έλεγε ότι ο προπονητής έπρεπε καν να μου ζητήσει συγγνώμη. Ήταν η δεύτερη φορά που αθέτησε τον λόγο που μου είχε δώσει.

Αποφάσισα να αποχωρήσω από το καμπ χωρίς να περιμένω να υπάρξει και νέα αθέτηση του λόγου που μου είχε δοθεί. Για μένα, η αλήθεια εξακολουθεί να είναι το σημαντικότερο στοιχείο στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Όσο κι αν πονάει, προτιμώ να μου λένε την αλήθεια.

Μάλιστα, σε μία συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο της FPF και τον προπονητή το πρωί της ημέρας εκείνης της συνέντευξης Τύπου - και μπορούν ασφαλώς να το επιβεβαιώσουν - επανέλαβα ότι, εάν δεν με ήθελαν εκεί, έπρεπε απλώς να μου το πουν. Αρκούσε να είναι ειλικρινείς μαζί μου. Θα το αποδεχόμουν και τους υποσχέθηκα ότι θα προετοιμάζαμε κάτι όμορφο, όπως ονειρεύομαι ότι θα συμβεί, και κανείς δεν θα έμενε θυμωμένος.

Θυμάμαι τη συζήτηση σαν να έγινε σήμερα. Μου απάντησαν και οι δύο κατηγορηματικά «όχι». Μου είπαν ότι η θέση μου ήταν στην Εθνική Ομάδα. Ποτέ, σε κανένα σημείο, δεν έχω παρέμβει σε τεχνική ή τακτική απόφαση οποιουδήποτε προπονητή ή ομοσπονδιακού τεχνικού στα σχεδόν 25 χρόνια της καριέρας μου.

Αποδέχομαι, είτε μου αρέσει είτε όχι, ό,τι μου προτείνουν να κάνω. Σέβομαι την απόφαση και, όταν αθετούν τον λόγο που μου έχουν δώσει, αισθάνομαι ότι η θέση μου δεν είναι εκεί. Οφείλω, επίσης, μία συγγνώμη στους συμπαίκτες μου στην Εθνική Ομάδα επειδή αποχώρησα από το καμπ.

Παρά την απόλυτη παραβίαση της εμπιστοσύνης μου απέναντι στον λόγο του προπονητή, όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν όσοι ήταν παρόντες σε αυτές τις συζητήσεις, δεν έπρεπε να το κάνω. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου.

Ζητώ για ακόμη μία φορά συγγνώμη από τον πορτογαλικό λαό, όμως για μένα η αθέτηση του λόγου έχει καθοριστική σημασία. Ένιωσα ότι, από εκείνο το σημείο και μετά, η παραμονή μου θα έκανε μόνο κακό στην ομάδα και γι' αυτό έκανα αυτό που έχω πει πάντα ότι θα κάνω όταν αισθάνομαι πως δεν είμαι χρήσιμος: μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα.

Η συνέπεια αυτής της πράξης μου πρέπει να αξιολογηθεί και να τιμωρηθεί από την Πορτογαλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Κατανοώ ότι η τιμωρία δεν θα πρέπει να έχει κανένα ελαφρυντικό. Δεν είμαι ένας οποιοσδήποτε παίκτης είμαι ο αρχηγός της ομάδας και αυτό αποτελεί επιβαρυντικό παράγοντα.

Έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη, όμως γνωρίζω ότι οι πράξεις πρέπει να έχουν συνέπειες. Όποιος βρίσκεται στο ποδόσφαιρο όπως εγώ, γνωρίζει ότι, ανεξάρτητα από τη θέση ή το status του καθενός, οι κανόνες είναι ίδιοι για όλους. Σε αυτό το θέμα, έχω ακούσει πολλά για αγώνες αποχαιρετισμού, ότι πρέπει να έχω έναν αξιοπρεπή αποχαιρετισμό και ότι η Ομοσπονδία θέλει να μου δώσει αυτή την ευκαιρία.

Έμαθα στη ζωή, πολλές φορές πεινασμένος και χωρίς τίποτα να φάω, ότι κανείς δεν χαρίζει τίποτα σε κανέναν. Μπορώ να υποσχεθώ σε όλους τους φιλάθλους μου και, φυσικά και κυρίως, σε όλους τους Πορτογάλους, ότι θα έχουμε έναν ή περισσότερους αγώνες αποχαιρετισμού. Θα υπάρξει χρόνος γι' αυτό.

Όταν όμως σκέφτομαι την Εθνική Ομάδα, αυτό που πραγματικά σκέφτομαι είναι ο ανταγωνισμός. Αυτό σκεφτόμουν και την ημέρα που πληροφορήθηκα τον θάνατο του πατέρα μου. Ήμουν σε καμπ με την Εθνική μας ομάδα και αποφάσισα να παραμείνω εκεί μέχρι το τέλος του αγώνα την επόμενη ημέρα. Έκανα για τη χώρα κάτι που δεν θα έκανα ποτέ για κανέναν σύλλογο.

Επομένως, εάν είμαι σωματικά καλά, αγωνίζομαι για τον σύλλογό μου και, όπως ελπίζω, σκοράρω, μετά την έκτιση της τιμωρίας που ενδέχεται να μου επιβληθεί, θα είμαι διαθέσιμος, όπως ήμουν πάντοτε μέχρι σήμερα, για να αγωνιστώ και να κερδίσω με την Εθνική μας ομάδα.

Αυτή είναι, πιστέψτε με, η πιο αγνή αλήθεια.

Κριστιάνο Ρονάλντο».

πηγη: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις6 Οκτωβρίου 2026, 22:21

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

επιστροφή στην κορυφή

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών 'Ο Κύβος του Ρούμπικ'

Δημ. Λάππα 47, Καρδίτσα 43132
2441181400

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών 'Ο Κύβος του Ρούμπικ'

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος "Δήμητρα Λ. Στρατίκη"

Χατζημήτρου 43, Καρδίτσα 43100
2441022720
https://www.instagram.com/dietstratiki

Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος "Δήμητρα Λ. Στρατίκη"

Ιατρός Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος 'Παγάνα Μάγδα'

Ν. Χαρίτου 10, Καρδίτσα 15341
2441028838

Ιατρός Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος 'Παγάνα Μάγδα'

Ειδικός Αλλεργιολόγος 'Δημήτρης Ηλ. Κίτσος'

Υψηλάντου 24, Καρδίτσα 43100
2441304955

Ειδικός Αλλεργιολόγος 'Δημήτρης Ηλ. Κίτσος'

Ειδικός Παθολόγος "Δημήτριος Β. Αλεξανδρίδης"

Ιεζεκιήλ 34, Καρδίτσα 43100
2441040311

Ειδικός Παθολόγος "Δημήτριος Β. Αλεξανδρίδης"

Κέντρο Λογοθεραπείας 'Τέχνη Λόγου & Μάθησης'

Καποδιστρίου 13, Καρδίτσα 43100
https://texnilogoumathisis.gr

Κέντρο Λογοθεραπείας 'Τέχνη Λόγου & Μάθησης'

Ειδικός Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος "Γεώργιος Μάνθος"

Αζά 2 & Ιεζεκιήλ, Καρδίτσα 431 00, Ελλάδα
2441077676

Ειδικός Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος "Γεώργιος Μάνθος"

Παιδοψυχίατρος "Ευθαλία Τζίλα"

Δημητρίου Λάππα 87 & Ηρώων Πολυτεχνείου, Καρδίτσα 43100

Παιδοψυχίατρος "Ευθαλία Τζίλα"

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος "Δρ Ελευθερία Γ. Μπάρμπα"

Ν. Πλαστήρα 3 & Ιεζεκιήλ, Καρδίτσα 43100
2441076937
https://endocrinologoskarditsa.gr

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος "Δρ Ελευθερία Γ. Μπάρμπα"

Ειδικός Παθολόγος 'Αθηνά Γ. Λάζου'

Ν. Χαρίτου 10, Καρδίτσα 43100
2441024656

Ειδικός Παθολόγος 'Αθηνά Γ. Λάζου'

Ειδικός Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος 'Χριστίνα Γ. Σακκά'

Χαρίτου 11, Καρδίτσα 43100
2441070101

Ειδικός Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος 'Χριστίνα Γ. Σακκά'

Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο "Βιοmedicine"

Κουμουνδούρου 40, Καρδίτσα 43100
2441103333

Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο "Βιοmedicine"

Ρευματολόγος "Γεωργία Τσέλιου - Κατσούλη"

Γρ. Λαμπράκη 17, Καρδίτσα 43100
2441079001

Ρευματολόγος "Γεωργία Τσέλιου - Κατσούλη"

Ειδική Παθολόγος 'Εξάρχου - Παπασπυροπούλου Ευαγγελία'

Ελευθερίου Βενιζέλου 3, Σοφάδες 43300
2443300524

Ειδική Παθολόγος 'Εξάρχου - Παπασπυροπούλου Ευαγγελία'

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος "Γεώργιος Νικ. Κατσούλης"

Γρ. Λαμπράκη 17, Καρδίτσα 43100
2441079005

Ενδοκρινολόγος - Διαβητολόγος "Γεώργιος Νικ. Κατσούλης"

Ειδικός Καρδιολόγος "Γεώργιος Κοντορούπης"

Γρηγορίου Λαμπράκη 38, Παλαμάς 43200
244110045 2444024221

Ειδικός Καρδιολόγος "Γεώργιος Κοντορούπης"

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος "Θωμάς Γ. Καφφές"

Χαρίτου 13, Καρδίτσα 43100
2441071445

Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος "Θωμάς Γ. Καφφές"

Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος "Νικολέτα Β. Μαγαλιού"

Ηρώων Πολυτεχνείου & Δ. Λάππα 87, Καρδίτσα 43100
2441075833

Γαστρεντερολόγος - Ηπατολόγος "Νικολέτα Β. Μαγαλιού"

Πλαστικός Χειρουργός 'Απόστολος Β. Παγανός'

Νικηταρά 11, Καρδίτσα 43100
6945956146
https://www.paganos.gr/

Πλαστικός Χειρουργός 'Απόστολος Β. Παγανός'

Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος "Γρηγόρης Α. Καρπενησιώτης"

Σταμούλη 3-5 (Έναντι Αγ. Κωνσταντίνου), Καρδίτσα 43100
2441027077

Χειρουργός Ουρολόγος - Ανδρολόγος "Γρηγόρης Α. Καρπενησιώτης"

Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος "Σταυρούλα Δ. Νούκα"

Χαρίτου 17, Καρδίτσα 43100
2441072993

Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος "Σταυρούλα Δ. Νούκα"

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Παιδιού 'Ανάπτυξη 'Λόγου'

Α. Παπανδρέου 41, Καρδίτσα 43100
2441551860

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Παιδιού 'Ανάπτυξη 'Λόγου'

Παιδίατρος - Νεογνολόγος "Κάριν Αδάμου - Kraaijenbrink"

Ιεζεκιήλ 9 (έναντι Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου), Καρδίτσα 43100
2441101567

Παιδίατρος - Νεογνολόγος "Κάριν Αδάμου - Kraaijenbrink"

Διαγνωστικό Εργαστήριο "Έρευνα και Υγεία"

Χαρίτου 20, Καρδίτσα 43100
2441026913
http://www.eky.gr/

Διαγνωστικό Εργαστήριο "Έρευνα και Υγεία"

Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος "Σπυρίδων Λ. Λαδιάς"

Χατζημήτρου 18, Καρδίτσα 43132
2441071828

Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος "Σπυρίδων Λ. Λαδιάς"

Ψυχολόγος 'Ζενζεφύλλη Σεβαστή'

Πλαστήρα 18 & Κρατερού 2, Καρδίτσα 43100
2441076351

Ψυχολόγος 'Ζενζεφύλλη Σεβαστή'

Ειδικός Αλλεργιολόγος "Ηλίας Χρ. Καραμαγκιόλας"

Υψηλάντου & Βάλβη 19, Καρδίτσα 43100
2441073442

Ειδικός Αλλεργιολόγος "Ηλίας Χρ. Καραμαγκιόλας"

Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος "Ελένη Μηλίτση"

Σταμούλη 3, Καρδίτσα 43100
2441020225

Βιοπαθολόγος - Μικροβιολόγος "Ελένη Μηλίτση"

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Πωλείται μονοκατοικία τριών επιπέδων στο καταπράσινο Πευκόφυτο Καρδίτσας

Πωλείται μονοκατοικία τριών επιπέδων στο καταπράσινο Πευκόφυτο Καρδίτσας

Η Αποκατάσταση Α.Ε. αναζητά για εργασία Νοσηλευτές και Βοηθούς Νοσηλευτές

Η Αποκατάσταση Α.Ε. αναζητά για εργασία Νοσηλευτές και Βοηθούς Νοσηλευτές

.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • Nations League: 4 στα 4 για την Ισπανία που πέρασε και από την Κροατία! - Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες
    6 Οκτωβρίου 2026, 23:44
  • Μειώσεις ανταποδοτικών τελών για κοινωνικά ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες προτείνει η Δημοτική Επιτροπή Σοφάδων
    6 Οκτωβρίου 2026, 22:46
  • Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτή είναι η αλήθεια για όσα συνέβησαν με τον Ζόρζε Ζεσούς»
    6 Οκτωβρίου 2026, 22:08
  • Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου η κηδεία της Ευαγγελίας Ι. Νιάφα
    6 Οκτωβρίου 2026, 20:59
  • Ξεκίνησαν οι εργασίες για τις εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν την ετήσια εμποροπανήγυρη (+Φωτο)
    6 Οκτωβρίου 2026, 20:29
  • KKE(μ-λ) Καρδίτσας: "Μάρκο Ρούμπιο: Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ – Ανεπιθύμητος!"
    6 Οκτωβρίου 2026, 20:09
  • Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Ζακύνθου με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη - Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του
    6 Οκτωβρίου 2026, 20:03
  • Συνεχίστηκαν και τη Τρίτη (6/10) οι ενέργειες πλήρους κατάσβεσης της δασικής πυρκαγιάς στο Καταφύλλι
    6 Οκτωβρίου 2026, 19:48
  • Κατασχέθηκε η μεγαλύτερη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων στην Ελλάδα! (+Βίντεο)
    6 Οκτωβρίου 2026, 18:52
  • Πάνω από 5 εκατομμύρια η ζημιά στον e-ΕΦΚΑ και το Ελληνικό Δημόσιο από το πολυμελές κύκλωμα απάτης
    6 Οκτωβρίου 2026, 18:46
  • Επέμβαση της Π.Υ. για πυρκαγιά σε φορτηγό στη Χάλκη Λάρισας
    6 Οκτωβρίου 2026, 18:41
  • "Κόκκινη κάρτα" από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στο Δήμο Καρδίτσας για ανάθεση έργου με 1% έκπτωση, μέσω διαπραγμάτευσης
    6 Οκτωβρίου 2026, 18:21
  • Ένοχος και στο Εφετείο ιδιοκτήτης ακινήτου για κάμερα σε διαμέρισμα 18χρονης μισθώτριας στη Θεσσαλονίκη
    6 Οκτωβρίου 2026, 17:28
  • ΕΑΓΜΕ: 325 χάρτες, 67 χρόνια γνώσης, 131.910 km² στον πρώτο ενιαίο ψηφιακό γεωλογικό χάρτη της χώρας
    6 Οκτωβρίου 2026, 17:22
  • Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League 2 - Την Κυριακή (11/10) ο αγώνας της Αναγέννησης με την Ζάκυνθο
    6 Οκτωβρίου 2026, 17:02
  • Επτά οι ενδιαφερόμενες χώρες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2036
    6 Οκτωβρίου 2026, 16:55
  • H Euroleague απέρριψε την προσφορά του NBA και προχωρά στη μετατροπή των δεκαετών αδειών σε franchise για τους 13 συλλόγους-μετόχους
    6 Οκτωβρίου 2026, 16:48
  • Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου εντάσσεται στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»
    6 Οκτωβρίου 2026, 16:42
  • Οχήματα πολιτικής προστασίας ύψους 249.190 ευρώ αποκτά ο Δήμος Μουζακίου
    6 Οκτωβρίου 2026, 16:37
  • Σύμβαση 834.613 ευρώ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Καρδίτσας – Τι περιλαμβάνει το έργο
    6 Οκτωβρίου 2026, 16:33
.
.
.
.
.

Αθλητισμος

Nations League: 4 στα 4 για την Ισπανία που πέρασε και από την Κροατία! - Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

Nations League: 4 στα 4 για την Ισπανία που πέρασε και από την Κροατία! -…

6 Οκτωβρίου 2026, 23:44

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτή είναι η αλήθεια για όσα συνέβησαν με τον Ζόρζε Ζεσούς»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτή είναι η αλήθεια για όσα συνέβησαν με τον Ζόρζε Ζεσούς»

6 Οκτωβρίου 2026, 22:08

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Ζακύνθου με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη - Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Ζακύνθου με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη - Ποιος θα είναι ο…

6 Οκτωβρίου 2026, 20:03

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League 2 - Την Κυριακή (11/10) ο αγώνας της Αναγέννησης με την Ζάκυνθο

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League 2 - Την Κυριακή (11/10) ο αγώνας…

6 Οκτωβρίου 2026, 17:02

Επτά οι ενδιαφερόμενες χώρες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2036

Επτά οι ενδιαφερόμενες χώρες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2036

6 Οκτωβρίου 2026, 16:55

H Euroleague απέρριψε την προσφορά του NBA και προχωρά στη μετατροπή των δεκαετών αδειών σε franchise για τους 13 συλλόγους-μετόχους

H Euroleague απέρριψε την προσφορά του NBA και προχωρά στη μετατροπή των δεκαετών αδειών σε…

6 Οκτωβρίου 2026, 16:48

Nations League: Πέταγε φωτιές στο τέλος η Γαλλία! - Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

Nations League: Πέταγε φωτιές στο τέλος η Γαλλία! - Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

6 Οκτωβρίου 2026, 00:00

.
.
.
.

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

« Οκτώβριος 2026 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

  • Καρδίτσα
  • Θεσσαλία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Άρθρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

  • Δ. Αργιθέας
  • Δ. Καρδίτσας
  • Δ. Λ. Πλαστήρα
  • Δ. Μουζάκιου
  • Δ. Παλαμά
  • Δ. Σοφάδων

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

  • Γ Εθνική
  • ΕΠΣ Καρδίτσας
  • ΑΣΚ
  • Α1 ΕΣΚΑΘ
  • ΣΠΑΚ
  • Ελπίδες Καρδίτσας
  • Στίβος

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

  • Άρτα
  • Ευρυτανία
  • Λάρισα
  • Μαγνησία
  • Τρίκαλα
  • Φθιώτιδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  • Επικοινωνία
  • Γ.Ε.ΜΗ.: 129895403000
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube
  • Συνδρομή στο RSS

Copyright © 2009 - 2026 Karditsalive.net. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων Centiva