.
.
..

Βάιος Κουκουζέλης: "Μύρισε Πάσχα στην τ.κ. Μητρόπολης"

Βάιος Κουκουζέλης: "Μύρισε Πάσχα στην τ.κ. Μητρόπολης"

. sveronis panagiotis

Μετά από συντονισμένες και επίπονες προσπάθειες του προέδρου της Τ.Κ Μητρόπολης κ. Κουκουζέλη Βάιου η Τ.Κ Μητρόπολης ‘’μύρισε’’ Πάσχα.

Συγκεκριμένα κατά μήκος των κεντρικών δρόμων εντός οικισμού έχουν αντικατασταθεί 40 φωτιστικά με νέα φωτιστικά σώματα τύπου LED , τα οποία εκτός από εξοικονόμηση ενέργειας, ρίχνουν άπλετο φως κάνοντας τη νύχτα μέρα στο κέντρο της Μητρόπολης.

Πέραν αυτών των παρεμβάσεων, επεκτείναμε το δίκτυο φωτισμού στην είσοδο της κοινότητας από Καρδίτσα προς Μητρόπολη τοποθετώντας 5 νέους καλαίσθητους ιστούς με τα ανάλογα φωτιστικά τύπου LED. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι είχαμε τοποθετήσει άλλους 18 ιστούς. Ο επισκέπτης της Μητρόπολης σίγουρα θα εντυπωσιαστεί από τη φωταγώγηση αυτή τις νυχτερινές ώρες.

Ιδιαίτερη όμως γιορτινή ατμόσφαιρα που μυρίζει Πάσχα είναι η εικόνα που δημιουργείτε με το ασβέστωμα που έγινε στα κράσπεδα των πεζοδρομίων κατά μήκος όλων των κεντρικών δρόμων του χωριού, της γέφυρας, της κεντρικής πλατείας και των παρτεριών μήκους περίπου έξι (6) χιλιομέτρων. Φέτος η προσπάθεια που χρειάστηκε να καταβάλουμε ήταν μεγαλύτερη λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών. Οι εργασίες αυτές του ασβεστώματος άρχισαν με την ανάληψη της Προεδρίας μας από το 2015 και συνεχίζονται κάθε χρόνο με πολύ μεράκι και εθελοντική προσφορά.

Μπορούμε πλέον να πούμε ότι όλα είναι έτοιμα, ώστε η Μητρόπολη να υποδεχτεί Δημότες και επισκέπτες για τον εορτασμό του Πάσχα.

Συνεχίζουμε για την ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση της Μητρόπολης!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μητρόπολης

Κουκουζέλης Βάιος

.

 

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ