.
.

Με μεγάλη επιτυχία ο 13ος ποδηλατικός δρόμος στην Τ.Κ. Παλαιοκκλησίου Κύριο

Με μεγάλη επιτυχία ο 13ος ποδηλατικός δρόμος στην Τ.Κ. Παλαιοκκλησίου

sveronis panagiotis

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 4  Σεπτεμβρίου από το Τοπικό Συμβούλιο της Τ.Κ. Παλαιοκκλησίου σε συνεργασία με τον  Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ) ο 13ος ποδηλατικός αγώνας.

 

Η συμμετοχή στον αγώνα από κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Παλαιοκκλησίου καθώς επίσης και δημότες του Δήμου Καρδίτσας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Παρόντες στον  αγώνα μεταξύ άλλων ήταν ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Κώστας Παπαλός και ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Κ. κ. Ι. Ζορμπάς, οι οποίοι συνεχάρησαν όλους τους συμμετέχοντες, ενώ όπως τόνισε ο Δήμαρχος στόχος του Δήμου και του Δ.Ο.Π.Α.Κ.  είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του θεσμού.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα έγιναν στην Κεντρική Πλατεία Παλαιοκκλησίου. Το μήκος της διαδρομής ήταν περίπου 9 χλμ και η διαδρομή που ακολούθησαν οι δεκάδες ποδηλάτες που συμμετείχαν στον αγώνα ήταν:

Κεντρική Πλατεία – έξοδος προς Καρδίτσα δια της οδού Αγίου Δημητρίου – στροφή αριστερά προς  Μουζάκι – στροφή αριστερά προς Φράγκο – επιστροφή από Φράγκο στην Κεντρική Πλατεία μέσω Παλαιοκκλησίου.

Άνδρες της Τροχαίας Καρδίτσας και της Δημοτικής Αστυνομίας με την παρουσία τους φρόντισαν για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Πρώτος τερμάτισε ο Θωμάς Αποστολίκας του Αθανασίου, στον οποίο δόθηκε ως έπαθλο ένα ποδήλατο. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Δημήτρης Κατσαρός του Ευαγγέλου και στην τρίτη ο Απόστολος Ντόλκερας. Στους τρεις πρώτους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλα.

Επίσης μετά τη λήξη του αγώνα κληρώθηκαν δύο  ακόμη ποδήλατα για όλους τους συμμετέχοντες δημότες του Δήμου Καρδίτσας, τα οποία και κέρδισαν οι Νικόλαος Πανταζής και Βάια Παπαρούνα.

Τα 3 ποδήλατα ήταν προσφορά του πρατηρίου υγρών καυσίμων Π. Μουταρέλου.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Τ.Κ. Παλαιοκκλησίου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς το Δ.Ο.Π.Α.Κ., την Τροχαία Καρδίτσας και τη Δημοτική Αστυνομία και τον χορηγό των ποδηλάτων κ. Π. Μουταρέλο

.

 

Τελευταία τροποποίηση στις6 Σεπτεμβρίου 2011, 13:46
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ