Οδήγηση με… «λάθος» πινακίδες στην περιοχή των Σοφάδων-Φυγόποινος συνελήφθη στο Μουζάκι Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Κοινωνικές - Αστυνομικές
- Εκτύπωση
Σε όχημα του οποίου είχαν αφαιρεθεί οι πινακίδες και είχαν τοποθετηθεί αυθαίρετα άλλες που δεν αντιστοιχούσαν σε αυτό, συνελήφθησαν να επιβαίνουν ένας 70χρονος και μία 46χρονη στην περιοχή των Σοφάδων.
Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι αφενός από το όχημα είχαν αφαιρεθεί οι πινακίδες αφετέρου για αυτές που έφερε είχε δηλωθεί η κλοπή τους σε αστυνομική υπηρεσία του Βόλου.
Ο οδηγός του οχήματος ήταν ο 70χρονος ο οποίος συνελήφθη μαζί με την συνεπιβάτιδα.
Εν τω μεταξύ επίσης την Τρίτη, το απόγευμα, στην περιοχή του Μουζακίου, συνελήφθη ένας 35χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, για ληστεία κατά συναυτουργία, με συνολική ποινή κάθειρξης 6 ετών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

















