Συγκέντρωση αλληλεγγύης από τους εκπαιδευτικούς και των δύο βαθμίδων του νομού Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
- Εκτύπωση
Την στήριξή τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους στις τρεις συναδέλφους τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, μέλη του ΣΕΠΕ Λακεδαίμονος «Ο Πλήθων», οι οποίες κλήθηκαν σε ακρόαση και απολογία από το Α΄ Τμήμα του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Π.Δ.Ε. Πελοποννήσου, εξέφρασαν οι εκπαιδευτικοί και των δύο βαθμίδων του νομού μας.
Το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Ιανουαρίου, πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας (με μικρή αλήθεια συμμετοχή) για δεύτερη φορά καθώς την πρώτη η ακρόαση απολογίας είχε αναβληθεί.
Οι συγκεντρωθέντες κρατώντας πανό δήλωσαν την αντίθεσή τους στην πολιτική των πειθαρχικών διώξεων και τον επιδιωκόμενο εκφοβισμό της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Π.Κ.





















