Με αργούς ρυθμούς οι εργασίες για την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου στο νέο δημαρχείο Καρδίτσας (+Φωτο) Κύριο
- μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
- Κατηγορία Τοπική Επικαιρότητα
- Εκτύπωση
Στασιμότητα παρατηρείται στο έργο της διαμόρφωσης του περιβάλλοντός χώρου του νέου δημαρχείου Καρδίτσας το οποίο βάσει σύμβασης θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε τρεις περίπου μήνες από σήμερα.
Το έργο, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2025, στα μέσα Νοεμβρίου σταμάτησε για δύο μήνες, ξεκίνησε εκ νέου τον Ιανουάριο αλλά το τελευταίο διάστημα τίποτα δεν δείχνει ότι εκτελούνται εργασίες, με τα μηχανήματα να παραμένουν εντός του εργοταξίου αλλά να έχουν αρκετές ημέρες να πάρουν μπρος.
Το ΚarditsaLive.Net επισκέφθηκε σε διάφορες στιγμές το σημείο το τελευταίο δεκαπενθήμερο και αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι η εικόνα από μέρα σε μέρα παραμένει αναλλοίωτη και χωρίς ενδείξεις εργασιών. Και μιλάμε για μία περίοδο με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες για την εκτέλεση εργασιών.
Βεβαίως και αυτό πρέπει να επισημανθεί, από την στιγμή που δεν έχει εκπνεύσει η συμβατική προθεσμία κανείς δεν μπορεί να μεμφθεί τον ανάδοχο και αυτό είναι κάτι που μας επισημάνθηκε ανεπίσημα από στελέχη του Δήμου. Το γεγονός όμως αυτό δεν αναιρεί το ότι οι ρυθμοί των παρεμβάσεων δεν είναι ανησυχητικοί και θέτουν εν αμφιβόλω την έγκαιρη ολοκλήρωση.
Π.Κ.





















