.
.
.
.

Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "«Χαμένα» στον χάρτη τα Θεσσαλικά Βραγκιανά …- η μη -απάντηση του Διοικητή 5ης ΥΠΕ στην ερώτηση της ΛΑ.Σ. Θεσσαλίας"

Η μαχητικότητα της περιφερειακής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» και η επιμονή της <Πατριωτικής Εναλλακτικής Αργιθεατών> άρχισαν να αποδίδουν καρπούς.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "«Ανεβάζει» ξανά τα θέματα Γιατρού στα Θεσσαλικά Βραγκιανά Αχελώου και ασφάλτου σε διανομαρχιακό δρόμο Ρογκίων - όρια Ευρυτανίας, η ΛΑ.Σ. Θεσσαλίας!"

Τιμώντας την σαφή λαϊκή εντολή για αγωνιστική προβολή και μαχητική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των Θεσσαλών, σε  ορεινά, αστικά κ αγροτικά κέντρα, η <Λαϊκή Συσπείρωση> αναδεικνύει τα προβλήματα της ‘μεθορίου‘ της ισχυρής Θεσσαλίας, που ταλανίζουν τους μόνιμους βιοπαλαιστές κατοίκους , τα παιδιά ,τιυς ηλικιωμένους των χωριών κοιλάδας Αχελώου.

  • Κατηγορία Άρθρα

Γ. Τσιτσιμπής: "ΣΔΕΥ - ΕΔΥ επιτροπές εκπαιδευτικής υποστήριξης χωρίς ιδιαίτερο νόημα"

Σε λίγες μέρες (3 Δεκεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ), θα ξανα-ακούσουμε από χείλη υπευθύνων, βαρύγδουπες διατυπώσεις για την υποστήριξή τους και την ευαισθησία τους σε θέματα σχετικά με την Ειδική Αγωγή και την αναπηρία.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Αγωνιστική παρέμβαση της Αντιπολίτευσης στο Π.Σ. Θεσσαλίας για οδικό αποκλεισμό Ανατ. Αργιθέας - σιωπή στο ΔΣ Αργιθέας..."

Η παράταξη <Λαϊκή Συσπείρωση > στο χθεσινό ΠΣ Θεσσαλίας, ανέδειξε το οξύ πρόβλημα του οδικού αποκλεισμού της Ανατολικής Αργιθέας ,τις επι 15 μήνες καθυστερήσεις αποκατάστασης της ασφαλούς βατότητας στα σημεία του Πευκόφυτου (καθίζηση), γέφυρα ρέματος Βλασσίου κ.α. ,στην κεντρική επαρχιακή οδό 9 ,που συνδέει την Καρδίτσα με τα οκτώ χωριά και την ΙΜ Σπηλιάς,περιφερειακής ευθύνης.

  • Κατηγορία Άρθρα

Σπ. Κουτσοχρήστος: Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Απόστολου Ανδρέα στο Καρποχώρι Καρδίτσας

Την μνήμη του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου εορτάζει 29 & 30 Νοεμβρίου 2021, ο ομώνυμος Ιερός Ναός στο Καρποχώρι Καρδίτσας με το  ακόλουθο πρόγραμμα:

  • Κατηγορία Άρθρα

Αστ. Βασιλάκος: "Μουζάκι ... η ανυπόφορη πόλη"

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Με ανησυχία, απογοήτευση και θλίψη παρακολουθούμε και καταγράφουμε τη μελαγχολική καθημερινότητα στον τόπο μας, εν μέσω πανδημίας ένα και πλέον χρόνο μετά τον Ιανό.

  • Κατηγορία Άρθρα

Μήνυμα της Προέδρου Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Λίας Ρογγανάκη για την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

Καιρός να το ξεκαθαρίσουμε, κάθε μορφή βίας μας αφορά όλους και όλες. Σε μια εξανθρωπισμένη κοινωνία δεν δικαιολογείται καμία ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή βίας.

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ