.
.
.

Άρθρα

Δήλωση του πρ. Δημάρχου Μητρόπολης Γιοβάνη Γιώργου για τον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου και τα αρχαία μνημεία της περιοχής μας

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ενημερώθηκα για την υπογραφή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού και την ένταξη του έργου ‘’Συντήρηση και ανάδειξη του Ι.Ν Αγ. Γεωργίου Μητρόπολης Καρδίτσας’’ στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 με προϋπολογισμό 900.000Ε.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δήλωση στήριξης της Ε.Δ.Υ.ΘΕ. από πρώην Προέδρους του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Κ.Ε

Το Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδος του ΓΕΩΤ.Ε.Ε (ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Κ.Ε.), είναι Ν.Π.Δ.Δ. και ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της Πολιτείας, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και ορθής εκμετάλλευσης των φυσικών πόρων, αναδεικνύοντας τα προβλήματα του Πρωτογενή Τομέα της Οικονομίας και υποδεικνύοντας τρόπους και λύσεις, πριν αυτά γίνουν δυσεπίλυτα.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: Δ.Σ. Αργιθέας: Συζήτηση περί Αιολικών ή περί...."ανέμων και υδάτων";

Στη χθεσινή συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη του ΔΣ ορεινής Αργιθέας ,πέραν των θεμάτων ημερήσιας διάταξης , πραγματοποιήθηκε ευρεία συζήτηση επί του νέου  "ψηφίσματος" της "Πρωτοβουλίας Αργιθεατών"- δημοτών και μη -που φέρονται να έχουν υπογράψει 1140 περίπου άτομα.

  • Κατηγορία Άρθρα

Χρ. Κατσαβριά: "Η Ν.Δ. διαλύει την Υγεία, αφήνει απροστάτευτο τον λαό"

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, από την πρόληψη μέχρι την αποκατάσταση, παραμένει μέγα ζητούμενο για τη χώρα. Παρά τις σημαντικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τον εκσυγχρονισμό της, η κυβέρνηση Μητσοτάκη την έχει εγκαταλείψει εγκληματικά, όπως έχει εγκαταλείψει νοσοκομεία και υγειονομικούς.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Η Αυτοδιοικητική θητεία στο μέσον- τα Έργα με Ρυθμό ... χελώνας!"

Έρχεται το Άγιο Πάσχα σε λίγες μέρες!

26 Μαϊου συμπληρώνονται δύο χρόνια από τις Αυτοδιοικητικές εκλογές - •Δημοτικές •Κοινοτικές •Περιφερειακές.

Η θητεία ( κορωνο'ι'όπληκτη, όπως θα μείνει στην ιστορία ....) φθάνει στο μισό χρόνο της (2019-2021).

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Φωτορεπορτάζ από τα ανοιξιάτικα Θεσσαλικά Βραγκιανά Αχελώου Αργιθέας"

Όμορφες πρόσφατες φωτογραφίες δημοσιεύουμε σήμερα -που μας έστειλε καλός φίλος και άριστος τεχνίτης του φακού ( καθηγητής Γερμανικών-Εκπαιδευτικός και συγγραφέας Γερμανικής Γραμματικής) -απο τα ανοιξιάτικα Βραγκιανά Αχελώου Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλίας.

  • Κατηγορία Άρθρα

"Η Πανθεσαλική Στέγη, «Από τόπο.. σε τόπο», τιμά τους πρωτεργάτες της Θεσσαλικής Επανάστασης - Κυριακή (11/4) το τηλεοπτικό αφιέρωμα στο Δ. Σοφάδων"

Το 2021 έτος ορόσημο για την Ελλάδα μας με την συμπλήρωση 200 ετών από την απελευθέρωση της από τον Τουρκικό Ζυγό συμπίπτει χρονικά και με τη συμπλήρωση 140 ετών από την ενσωμάτωση της Θεσσαλίας στην μητέρα Πατρίδα.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Θετικά τα νέα για Ασφαλτόστρωση από Νέο Αργύρι -Αργύρι Αχελώου- Γέφυρα Αυλακίου (Καταφυλλίου) από Π.Ε Ευρυτανίας"

Μετά από στενή συνεργασία και επικοινωνία που είχαμε με τον έμπειρο και εργατικότατο Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιό , ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά τα θετικά νέα για τα ορεινά χωριά Αχελώου-Αργιθέας Καρδίτσας Θεσσαλίας με την υπογραφή της Σύμβασης κατασκευής έργου:

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ