.
.
.

Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Να σπάσουμε το... σιωπητήριο, να υπερβούμε τις... προφάσεις, να εργαστούμε μαχητικά για την Αργιθέα της νέας δεκαετίας"

Η Ορεινή Αργιθέα ,παρά τα σημαντικά βήματα που πετύχαμε (90% Ασφαλτόστρωση στους κεντρικούς δρόμους)- με κοινή αγωνιστική Διεκδίκηση και μόχθο,σε ολόκληρη τη μεταπολιτευτική περίοδο ,ακόμη παραμένει με δρόμους Περιφερειακής Ευθύνης με κακή βατότητα , χωματόδρομοι αρχών περασμένου αιώνα....

  • Κατηγορία Άρθρα

Δ. Γιώτης: "Οι Γίγαντες δεν γονατίζουν εύκολα"

<<… Οι Λαβωμένοι και ξεχασμένοι γίγαντες που ξαπλωμένοι πάνω απο τις ποταμιές ενώνοντας τους ανθρώπους θα μπορούσαν να μας διηγηθούν χιλιάδες μικρές και μεγάλες ιστορίες...ίσως κάποτε να βγάλουμε τέτοια αυτιά και να αφουγκραστούμε τις ιστορίες τους πριν γκρεμιστούν από τους ίδιους τους ανθρώπους νάνους …..>>>.

  • Κατηγορία Άρθρα

Λάμπρος Καραγιάννης: "Ανιχνευτικά τεστ Κορονοϊού από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στους κατοίκους Βραγκιανών του Δήμου Αργιθέας"

Κύριε Δήμαρχε:

Αναφορικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την πρόσφατη υγειονομική κρίση στη Δημοτική Κοινότητα Βραγκιανών, μετά την εμφάνιση κρούσματος COVID-19 σε άτομο δομής ταχείας μετάδοσης του ιού, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: "Ας.... ξαναμιλήσουμε για Αειοφορικά έργα ΑΠΕ στην ορεινή Αργιθέα- Πίνδο!"

Με ευκαιρία το άρθρο του φίλου Γ. Καραβίδα - Αιρετού του ΔΣ Μουζακίου ( ας μιλήσουμε για τις... ΑΠΕ) - του οποίου σεβόμαστε τις απόψεις και τη μαχητικότητα του ,πλην όμως διαφωνούμε διαμετρικά -και την αντίδραση του " Μετώπου (τινών)Δημάρχων" , δημοσιεύουμε,με τη συνδρομή φίλων Αργιθεατών, ξανά τους χάρτες,όπου σημειώνονται τα αδειοδοτημένα ή ήδη σε λειτουργία έργα Ανανεώσιμης Ενέργειας στα είκοσι χωριά της Αργιθέας και στο όρος Τύμπανος - όρια με Δήμο Μουζακίου.

  • Κατηγορία Άρθρα

Φ. Αλεξάκος: "Καρδίτσα COVID-19: Γιατί φθάσαμε ως εδώ - Τι πρέπει να προσέξουμε τοπικά"

Δυστυχώς καταφέραμε ως νομός να είμαστε στις 10 πιο επιβαρυμένες περιοχές της χώρας που και αυτή με τη σειρά της τα πάει άσχημα στο δεύτερο κύμα της πανδημίας.

  • Κατηγορία Άρθρα

Βασ. Φιλίππου: "Wood pellet: Οικονομική και φιλοπεριβαλλοντική λύση στη θέρμανση"

Η οικονομική ύφεση, οι αυξημένες ανάγκες για ενέργεια και οι υψηλές τιμές του πετρελαίου οδήγησαν στην αναζήτηση οικονομικότερων λύσεων. Οι πελλέτες είναι ανταγωνιστικές έναντι του πετρελαίου, του φυσικού αέριου και του ηλεκτρισμού όχι μόνο ως προς το κόστος, αλλά και σε σχέση με την ευκολία χρήσης και την αξιοπιστία της τεχνολογίας τους.

  • Κατηγορία Άρθρα

Γ. Καραβίδας: "….ας μιλήσουμε λίγο και για ΑΠΕ!!"

Τα τελευταία χρόνια και στο όνομα της αποκαλούμενης «πράσινης» ανάπτυξης, βιώνουμε μια, χωρίς τη δέουσα κοινωνική συναίνεση, εισβολή αιολικών, μικρών υδροηλεκτρικών αλλά και άλλων εγκαταστάσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), σε βουνά, δάση, νησιά, ποτάμια, ρέματα, πεδιάδες της πατρίδας μας.

  • Κατηγορία Άρθρα

Δημ. Παπακώστας: Πανδημία - Οδική απομόνωση και ...παλαιοαριστερόστροφα "Μέτωπα" Δημάρχων ...κατά Αιολικών έργων

Ενώ βιώνουμε τη δραματικότητα της έξαρσης του δεύτερου κύματος με 1000 νεκρούς σε σαράντα μέρες ...

Ενώ λόγω Ιανού ,η Ανατολική Αργιθέα είναι με διαλυμένα οδικά δίκτυα ...

  • Κατηγορία Άρθρα

Αστ. Βασιλάκος: "Κατεδαφίζεται...το Κ.Υγείας Μουζακίου χωρίς Άδεια..."

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Είναι ανήκουστα και πρωτοφανή αυτά που γίνονται σε βάρος του έχοντος νόμιμη Οικοδ. Άδεια κτιρίου του Κ. Υγείας Μουζακίου! στο οποίο όπως βλέπετε στις ΦΩΤΟ ξεκίνησαν, «αυθαίρετα εργασίες προετοιμασίας κατεδάφισης! μόνο με τον ισχυρισμό ότι, αναμένεται σύντομα! η ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται για την πραγματοποίηση της κατεδάφισης! ».

  • Κατηγορία Άρθρα
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ