.
.
.
.
.

Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουν Γ.Σ. Σοφάδων και Αναγέννηση στη β' φάση

Με την ολοκλήρωση των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής της α' φάσης του κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ βγήκαν οι αντίπαλοι των δύο ομάδων μας που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Λαμία: Δυο έφηβοι έπεσαν σε φρεάτιο οικοδομής

Ένας 18χρονος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μια 14χρονη τραυματίστηκε πιο ελαφρά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΓΝ Λαμίας ήταν το αποτέλεσμα της πτώσης των δύο νέων από ημιτελή οικοδομή στην Λαμία.

Κλεμμένο το όχημα που κάηκε στην Επ. Καρδίτσας - Μουζακίου. Συνελήφθη ο 32χρονος οδηγός του

Στη σύλληψη του 32χρονου που φέρεται να ευθύνεται για το τροχαίο που στη συνέχεια κατέληξε σε πυρκαγιά στο όχημα στο Καππά προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μουζακίου.

Κύπελλο ΕΣΚΑΘ: Εύκολη νίκη και πρόκριση για Γ.Σ. Σοφάδων επί του Ολυμπιακού - Προκρίθηκε και η Αναγέννηση

Με το τοπικό ντέρμπι που φιλοξένησε το κλειστό των Σοφάδων το απόγευμα του Σαββάτου βγήκαν οι δύο ομάδες που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Κλήσεις ποδοσφαιριστών για φιλικούς αγώνες με τις μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣΚ

Από τον Ενωσιακό Προπονητή Κ. Γκαβογιάννη καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές της Μικτής Νέων (γεννημένοι 2003-2004), την Δευτέρα 8-10-2018 και ώρα 16:00 στο γήπεδο ΜΑΣΧΟΛΟΥΡΙΟΥ, για φιλικό αγώνα με την ομάδα του Π.Α ΣΟΦΑΔΩΝ.

Α2 μπάσκετ: Αγχωτικά αλλά νικηφόρα ο ΑΣΚ στη νέα σεζόν (+Φώτο +Βίντεο)

Με αγχωτική και περιπετειώδη νίκη συστήθηκε στο κοινό της Καρδίτσας, που κατέκλυσε, το κλειστό, ο νέος ΑΣΚ, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 επικράτησε με 78-77 του Κόροιβου Αμαλιάδας.

Α1' ΕΠΣΚ: Μαυραϊκή για μεγάλα πράγματα - Αγγλικό σκορ στο Καλλιφώνι (Ρεπορτάζ)

Τρία στα τρία για την Μαυραϊκή και μάλιστα με ανατροπή στον Πρόδρομο που οδηγεί την κούρσα την Α1 ΕΠΣΚ με Άγιο Θεόδωρο και Μαραθέα να έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο (της Κυριακής).

Α' ΕΠΣΚ: Εύκολα την Κρανιά ο Ηρακλής που απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής! (Ρεπορτάζ)

Στην 3η αγωνιστική έφθασε το απόγευμα της πρώτης Κυριακής του Οκτωβρίου το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΚ με τον Ηρακλή Σοφάδων να πετυχαίνει ευκολη νίκη επί της Κρανιάς και σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής να μένει μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ