.
.
.
.
.

Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

Αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου 35χρονος Λοχαγός - Έκανε ψαροντούφεκο στους Αγ. Αποστόλους Εύβοιας

Με ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Στρατού γνωστοποίησε ότι, αγνοείται από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 14 Ιουλίου ο Λοχαγός (ΠΖ) Ν.Κ., της δύναμης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ), 35 ετών, έγγαμος, ευρισκόμενος σε άδεια στην περιοχή της Εύβοιας.

Ενημερωτικό των φορέων για την Προστασία των Αγράφων μετά τη συνάντηση με Σταθάκη

Σήμερα, Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, έγινε συνάντηση της αντιπροσωπείας του Δικτύου Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων, της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για την Προστασία του Ευρυτανικού Περιβάλλοντος, ενεργών πολιτών και βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, με τον Υπουργού ΠΕ.Ν. κ. Γ. Σταθάκη με αιτήματα:

Ταχύπλοο σκάφος χτύπησε και σκότωσε 15χρονο παιδί στους Παξούς

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 15χρονος τουρίστας από τις ΗΠΑ στο Μογγονήσι των Παξών. Ο ανήλικος έκανε διακοπές με την οικογένειά του στο νησί του Ιονίου και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του.

Συγκεκριμενοποίησε πρόταση και τρόπο διεκδίκησης για τις Σχολές η Καρδίτσα

Σε διαμόρφωση κοινής και πιο συγκεκριμένης πρότασης για τις Σχολές και στην εκπόνηση χάρτη ενεργειών για την προώθηση και υλοποίησή της, προχώρησαν σήμερα οι φορείς της Καρδίτσας, με την σύμφωνη γνώμη και συμμετοχή των δύο εκ των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Παρασκευή (20/7) μαθαίνει την κλήρωση πρωταθλήματος ο ΣΠΑΚ - Εκτός Α2 ο Α.Γ.Σ.Ι.

Στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. την Παρασκευή 20 Ιουλίου και ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 Βόλεϊ ανδρών όπου φέτος θα αγωνιστεί εκ νέου η ομάδα του ΣΠΑ Καρδίτσας.

Υπέγραψε στα Τρίκαλα ο Βαγγέλης Γκότοβος

Παίκτης του ΑΟ Τρίκαλα είναι απο σήμερα ο Βαγγέλης Γκότοβος. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και έδωσε τα χέρια με τον Τεχνικό Διευθυντή Κώστα Νεμπεγλέρα.

Ν. Ευθυμιάδης: "Κηδεύτηκε ο Μητροπολίτης Λαρίσης κυρός Ιγνάτιος - Φίλος της Καρδίτσας και των Καρδιτσιωτών"

Ο σεμνός και λιτός, ο πράος και ευγενής Μητροπολίτης κυρός Ιγνάτιος, του οποίου η Εξόδιος Ακολουθία πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, υπήρξε ένας σπουδαίος φίλος της Καρδίτσας και των Καρδιτσιωτών και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από την Κοινωνία μας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ