.
.
.
.
.

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2018

Δικογραφία για δύο Ρομά από τη Μαύρικα για διάρρηξη στη Στυλίδα - Ο σκύλος που άρπαξαν τους πρόδωσε

Όταν στις αρχές Απριλίου ο διαρρήκτες έμπαιναν σε σπίτι, κλέβοντας χρήματα, χρυσαφικά, άλλα αντικείμενα αξίας και ένα από τα σκυλιά της ιδιοκτήτριας, σίγουρα δεν περίμεναν πως το ζώο θα ήταν η αιτία που θα οδηγούνταν στην δικαιοσύνη.

Πυροσβεστική Υπηρεσία: Στους 91 οι νεκροί από τις πυρκαγιές - 25 οι αγνοούμενοι

Στους 25 ανέρχονται οι αγνοούμενοι από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Κυριακής (29/7) έξι ημέρες μετά την τραγωδία στην Ανατολική Αττική.

Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Νεοχωρίου: Εκδήλωση ζωγραφικής πραγματοποιήθηκε στο Νεοχώρι

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Νεοχώρι 2018», πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Νεοχωρίου, εκδήλωση ζωγραφικής το Σάββατο 28 Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του χωριού.

Περιβαλλοντική Οικολογική Παρέμβαση: "Υπάρχουν ακόμα ενεργές χωματερές και ανεξέλεγκτοι σκουπιδότοποι;"

Αγαπητοί Πολίτες

Όπως θα διαπιστώσετε κι  εσείς  από τις   επισυναπτόμενες  εικόνες   συστηματικά  <<κάποιοι  ασυνείδητοι>>  με αυθαίρετες, παράνομες  και  ανεξέλεγκτες  αποθέσεις  επικινδύνων  αποβλήτων, αδρανών οικοδομικών  υλικών, μπαζών, ακατάλληλων προϊόντων εκσκαφής,

Καρδίτσα: 29χρονος δεν χάρηκε πολύ το ποδήλατο που έκλεψε

Συνελήφθη, χθες Σάββατπ (28/7) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας, ένας 29χρονος, διότι λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει ένα ποδήλατο από πυλωτή πολυκατοικίας.

Τέσσερις φορές τα λεφτά μας

«Γεμάτο» το αποψινό κουπόνι με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από όλα τα μήκη και πλάτη της Υφηλίου. Από αυτές έχουμε δύο προγνωστικά, που αν επιβεβαιωθούν τα μας δώσουν όσα ποντάραμε επί... 4.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ