.
.
.
.
.

Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018

Ξεκίνησαν την Τρίτη (14/8) οι αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ

Ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη 14 Αυγούστου οι αιτήσεις συμμετοχής στις «Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. 1ης Περιόδου 2018», και οι οποίες ολοκληρώνονται στις 3 Σεπτεμβρίου 2018.

Ανανεώθηκαν για ένα έτος οι συμβάσεις 24 εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ του Δ. Καρδίτσας

Την έγκριση της ανανέωσης 24 θέσεων έκτακτου προσωπικού με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, από 1η Σεπτεμβρίου 2018 έως και 31 Αυγούστου 2019 υπέγραψε ο Δήμαρχος Καρδίτσας Φ. Αλεξάκος την Τρίτη 14 Αυγούστου.

Πάνω από 30 οι νεκροί από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα

Με την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στο σημείο κατάρρευσης τμήματος της οδογέφυρας λίγο έξω από τη Γένοβα να συνεχίζεται, ο απολογισμός των θυμάτων διαρκώς αλλάζει.

Τουρκία: Ελεύθεροι ως τη δίκη οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

Ελεύθεροι έως τη δίκη τους αφήνονται οι δύο έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται επί πέντε και πλέον μήνες στις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης, όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο Anatolu.

Δημ. Παπακώστας: Ο "Όμιλος Διαλόγου" στο Αργύρι Αχελώου για Κλεισθένη & τοπικά θέματα

Από το όμορφο και.... μεθοριακό χωριό του Αργυρίου [όρια Καρδίτσας-Ευρυτανιας-Αιτωλοακαρνανιας και Άρτας] ξεκίνησε, χθές,ο διάλογος με συνδημότες και έμπειρους αυτοδιοικητικούς για το νέο νόμο Κλεισθενη,το εκλογικό σύστημα απλής αναλογικής και τη χωριστή κάλπη για εκλογή κοινοταρχών....

Στις 3.830 έφθασαν οι αιτήσεις των πυρόπληκτων στην Αττική το πρώτο 10ήμερο

Συνεχίστηκε και χθες Δευτέρα (13/8) η διαδικασία αιτήσεων, για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης, με τη μορφή επιδόματος, σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις πυρκαγιές στις 23 και 24 Ιουλίου στην Περιφέρεια Αττικής.

ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ: Με επιτυχία η τιμητική εκδήλωση στην Καστανιά προς τιμήν του Καπετάν Αγραφιώτη

Με μαζική συμμετοχή κατοίκων της Καστανιάς, φίλων και συγγενών του Βασίλη Μπότση (καπετάν Αγραφιώτη) πραγματοποιήθηκε από το Παράρτημα Καρδίτσας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, την Δευτέρα 13 Αυγούστου στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Καστανιάς Καρδίτσας, εκδήλωση τιμής και μνήμης στον θρυλικό καπετάνιο του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ αλλά και σε άλλους μαχητές και αγωνιστές της Καστανιάς.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ