.
.
.
.
.

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018

Παγκόσμιο Συνέδριο για το βιβλίο: «Η Ανατολή συναντά τη Δύση μέσα από παιδικά βιβλία και παραμύθια»

‘Eνα σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός για τον κόσμο του βιβλίου, πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διήμερο στην Αθήνα, το 36ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Διεθνούς Οργάνωσης για τα Βιβλία για Παιδιά και Νέους [IBBY], με θέμα: «Η Ανατολή συναντά τη Δύση μέσα από παιδικά βιβλία και παραμύθια».

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου το ετήσιο μνημόσυνο της Γεωργίας Μαλλιαρού

Τελούμε την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 στον Ιερό Ναό Άγιου Νικολάου Καρποχωρίου ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της λατρευτής μας μητέρας, γιαγιάς, αδελφής, και θείας Γεωργίας Μαλλιαρού.

Δημ. Παπακώστας: "Τι απαντάτε κ. Ν. Αντωνίου για την ολιγωρία του κράτους στο άγονο Ιατρείο Βραγκιανών; ...Επιτέλους!!!"

Το έχουμε επισημάνει:

Αν η αρμοδιότητα της ιατρικής φροντίδας στα Ορεινά δεν περάσει στην Αυτοδιοίκηση, μαζί με τους αναγκαίους πόρους,ούτε γιατρούς θα έχουν τα άγονα απομακρα ιατρεία μας,ούτε εξοπλισμό,ούτε ανθρώπινες συνθήκες διαμονής.....

Κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών το Σάββατο (1/9) στις πληγείσες από το σεισμό περιοχές του νομού Καρδίτσας

Κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και συγκεκριμένα της Επιτροπής Φυσικών Καταστροφών που συστάθηκε πρόσφατα, θα βρεθεί αύριο Σάββατο (1/9) στις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές του νομού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net.

Ενημερωτικό του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα για τις δηλώσεις ζημιών από τη σεισμική δόνηση

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα αμέσως μετά το σεισμό των 5,2 ΡΙΧΤΕΡ που ταρακούνησε την Παρασκευή την ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας ξεκίνησε την καταγραφή των ζημιών σε κτιριακές εγκαταστάσεις προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα των προβλημάτων που προέκυψαν.

Ενημερωτικό του Δήμου Αργιθέας για τον σεισμό της Παρασκευής (+Φώτο)

Σεισμός έγινε το πρωί της Παρασκευής στα ορεινά του νομού Καρδίτσας ώρα 10:12 (2018-08-31 07:12:25 (GMT)) 27,5 χλμ δυτικά νοτιοδυτικά της Καρδίτσας (39.2652° N, 21.6290° E) πάνω από το Μέγα Ρέμα στην νοτιοανατολική πλευρά του όρους Βουτσικάκι, 4 χλμ ανατολικά από Πετρίλια Αργιθέας προς τη λίμνη Πλαστήρα.

Εκρίθηκαν έργα και δράσεις προϋπολογισμού 5,35 εκατ. ευρώ για τις Π.Ε.Τρικάλων & Λάρισας

Εγκρίσεις τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 3.690.00,00 ευρώ (με ΦΠΑ) για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας και 1.660.000,00 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ευθ. Λέκκας στο KarditsaLive.Net: Ομαλή η εξέλιξη του φαινομένου το πρώτο 8ωρο

Καθησυχαστικός στο μέτρο του δυνατού για τις ώρες που έχουν περάσει (8) από το μεγάλο πρωινό σεισμό των 4,9 Ρίχτερ στην ορεινή Καρδίτσα ήταν ο συμπατριώτης μας καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας στην επικοινωνία που είχε το KarditsaLive.Net μαζί του πριν λίγα λεπτά.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ