.
.
.
.

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Σ.Θ.Ε.Β.: Επιτάχυνση των διαδικασιών και άμεση αποπληρωμή για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε προγράμματα ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ

Με επιστολή στον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σ. Πρωτοψάλτη, ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών επισημαίνει τη μεγάλη χρονική καθυστέρηση αποπληρωμής των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε προγράμματα ΛΑΕΚ 0,24%.

Με επιτυχία το σεμινάριο «επίδειξης βασικής υποστήριξης της ζωής και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή»

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Τρίτης 15 Οκτωβρίου το σεμινάριο «επίδειξης βασικής υποστήριξης της ζωής και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή» που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας και τον Ιατρικό Σύλλογο Καρδίτσας στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας.

Καρδίτσα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου (+Φώτο +Βίντεο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση και επηρεάζει, μισθούς, συνδικαλιστική δράση και εργασιακά δικαιώματα,  πραγματοποίησαν συνδικαλιστικοί φορείς στην Καρδίτσα.

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε συντάσσεται με τις πρωτοβουλίες των φορέων της Μαγνησίας για την αέρια ρύπανση

Οι αλλεπάλληλες επισημάνσεις, παροτρύνσεις και εκκλήσεις για υπεράσπιση του δικαιώματος των πολιτών του Βόλου στην ποιότητα του αέρα που αναπνέουν και της προστασίας της δημόσιας υγείας,

Σπουδαίες πράξεις από Παιδιά για Παιδιά - Δεντροφύτευση στο Μάτι (+Φώτο)

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου κατόπιν επικοινωνίας με τον αντιδήμαρχο Ραφήνας Ανδρέα Βασιλόπουλο ομάδα απο μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου Μαθηματικών, Μαρία - Ελευθερία Στρογγύλη επισκέφτηκαν την περιοχή Μάτι στον νομό Αττικής με απότερο σκοπό την δεντροφύτευση.

Η ομάδα των πυροσβεστών της Δυτικής Θεσσαλίας τίμησε τη μνήμη του πυροσβέστη Γ. Αλεξίου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή (+Φώτο)

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες (Τρίτη 15/10) ποδοσφαιρικό τουρνουά στο γήπεδο της Βαμβακούς, στην μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Αλεξίου, ο οποίος έφυγε νωρίς στα 48 του χρόνια τον περασμένο Μάιο.

Προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη (+Φώτο)

Προσκυνηματική εκδρομή (26 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου 2019) πραγματοποίησε η Ιεράς μας Μητρόπολη στους Αγίους Τόπους επί τη ευκαιρία της θεομητορικής εορτής της κοιμήσεως και μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Τιμόθεο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ