.
.
.
.
.

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (21-25/10) σε δρόμους του Παλαμά για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος Δευτέρα 21 έως και Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 07:30΄- 15:30΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, επί των τμημάτων των ακόλουθων οδών στον Παλαμά:

Χωρίς αγώνα ο ΑΣΚ - Αγρίνιο και Απόλλων μόνοι στην κορυφή της Α2 μπάσκετ

"Κολοβή" πραγματοποιήθηκε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 το απόγευμα του Σαββάτου (19/10) και λόγω της αναβολής τριών αναμετρήσεων λόγω συμμετοχής παικτών στην Εθνική Ενόπλων για τους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες.

Α1 ΕΠΣΚ: Στο Λεοντάρι το ντέρμπι κορυφής - Άλλη μια νίκη για το Μουζάκι

Στο ντέρμπι κορυφής το Λεοντάρι επικράτησε του Αετού Αγ. Θεοδώρου και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με το Μουζάκι που συνέχισε τον "καλπασμό" του κερδίζοντας εντός έδρας τον Προδρομιακό.

Α΄ΕΠΣΚ: Χέρι - χέρι στην κορυφή Απόλλων και Αγναντερό - Με ανατροπή η Αναγέννηση

Το αήττητο διατήρησαν και την 5η αγωνιστική Αγναντερό και Απόλλωνας καθώς επικράτησαν Θεσσαλικού και του ΑΟΚ αντίστοιχα και οδηγούν την βαθμολογική κούρσα ενώ και η Αναγέννηση (που ξεκίνησε με -6) χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ απέναντι στον Αστέρα για να συνεχίσει το αήττητο.

Μήνυμα Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας για την εορτή του Αγίου Αρτεμίου, Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας

Ο Άγιος Αρτέμιος, από το 1987, καθιερώθηκε ως ο προστάτης Άγιος της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγο των πολλών κοινών σημείων που έχει με τους δημόσιους λειτουργούς, διώκτες του εγκλήματος, που δικαιώνουν  αυτή την  ανακήρυξη, που φέτος συμπληρώνει τα 32 χρόνια.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δ.Ω.Κ. η μουσική εκδήλωση “Φθινοπωρινό απογευματινό με ήχους πιάνου"

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.) Γαρδικίου 25 πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση “ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΜΕ ΗΧΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥ”

Χρυσοχοΐδης από τη Λάρισα: Οικογένειες μεταναστών θα εγκατασταθούν σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα για 6 μήνες

Με ξενοδοχεία και διαμερίσματα θα συνδράμει η Λάρισα στο «κύμα» 20.000 μεταναστών που θα ξεκινήσουν να φεύγουν από τα νησιά την Κυριακή κι όχι με κάποιο άλλο καμπ σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην επίσκεψή του στη Λάρισα από την έδρα της Περιφερειακής Αστυνομικής Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ