.
.
.
.

Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση Δημοτικής Αρχής με μουσικούς και τραγουδιστές της λίμνης Πλαστήρα

Στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων με τους φορείς και επαγγελματίες της λίμνης Πλαστήρα, η Δημοτική Αρχή Λίμνης Πλαστήρα οργανώνει συζήτηση με τους δημότες μουσικούς και τραγουδιστές.

Β1 ΕΠΣΚ - 3η αγωνιστική: Δεν άλλαξε η τριάδα στην τριάδα στην κορυφή

Μετά την ολοκλήρωση και της 3ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΚ το απόγευμα της Κυριακής (20/10) Μελισσοχώρι, Αγία Παρασκευή και Γοργοβίτες μοιράζονται την πρώτη θέση μετά και την 3η νίκη που σημείωσαν.

Γ Εθνική μπάσκετ: Στη Φλώρινα η πρώτη νίκη για την Αναγέννηση σε εθνική κατηγορία - Βαριά ήττα για τους Τιτάνες στα Τρίκαλα

Με βαριά ήττα έφυγαν από το Τρίκαλα οι Τιτάνες Παλαμά για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ενώ αντίθετα η Αναγέννηση πήρε την παρθενική της νίκη με διπλό στη Φλώρινα.

Γ Εθνική 3ος όμιλος: Άλλη μια νίκη για τα Σέλλανα - Πήρε βαθμό στα Μετέωρα ο Ατρόμητος

Νίκη που τον διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής πέτυχε ο Α.Ο. Σελλάνων για την 5η αγωνιστική ενώ την ίδια ώρα ο Ατρόμητος Παλαμά έπαιρνε ισοπαλία χωρίς γκολ στα Μετέωρα.

Α' Εθνική Γυναικών: Πήραν βαθμό στο Αλκαζάρ οι Ελπίδες Καρδίτσας

Σημαντικό αποτέλεσμα πήρε στο γήπεδο Αλκαζάρ η ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας που αγωνίστηκε μάλιστα κατά διαστήματα με δύο 13χρονες στη σύνθεσή της (Κλέτσα και Αναγνωστοπούλου)

Δημ. Παπακώστας: "40η μέρα χωρίς Δάσκαλο το μονοθέσιο σχολείο Ανθηρού.... Ζητείται Ευθιξία!"

Αύριο Δευτέρα 21 Οκτωβρίου..... Συμπληρώνονται 40 ημέρες από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και τα παιδιά μας,οι μικροί μαθητές του Ορεινου μονοθέσιου σχολείου Ανθηρου μένουν στα σπίτια.... χωρίς μαθήματα, ελλείψει Δασκάλου, ο οποίος να θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες του,να αποδεχθεί το διορισμό του...

Περιβαλλοντική - Οικολογική Παρέμβαση: «Τα αμιαντούχα υλικά και οι καναπέδες….κολυμπούν στον Πάμισο»

Αγαπητοί Πολίτες

Οι πρόσφατες εικόνες (ΦΩΤΟ) τα λένε και τα αποδεικνύουν όλα. Το επικίνδυνο δρομολόγιο του αμιάντου,« Μουζάκι-Πάμισος» εκτελείται κανονικά.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ