.
.
.
.
.

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019

Brexit: «Οχι» από το Κοινοβούλιο στο χρονοδιάγραμμα - Tα επόμενα βήματα σε Λονδίνο και Βρυξέλλες

Η Βουλή των Κοινοτήτων απέρριψε το βράδυ της Τρίτης την εσπευσμένη εξέταση του νομοσχεδίου για το Brexit, καταψηφίζοντας το χρονοδιάγραμμα συζήτησης και έγκρισης της νομοθεσίας που είχε προτείνει η κυβέρνηση.

Εξιχνιάστηκαν άμεσα 7 περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στο νομό Τρικάλων

Εξιχνιάστηκαν άμεσα, ύστερα από μεθοδική κι εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, 7 περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 46χρονου και τριών, άγνωστων μέχρι στιγμής, συνεργών του.

Βρέθηκε νεκρός ο 80χρονος που αγνοούνταν στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση ενός 80χρονου στην Τοπική Κοινότητα Μεταμόρφωσης του Δήμου Παλαμά, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από αργά το μεσημέρι της Δευτέρας (21/10).

Επιχείρηση κατά του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε στην εμποροπανήγυρη της Καρδίτσας

Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στην εμποροπανήγυρη στην Καρδίτσα, υπό τον συντονισμό του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ),

Χωρίς το θέμα της επικύρωσης πρακτικών της δημοπρασίας για τα αιολικά η τελευταία Οικονομική Επιτροπή του Οκτωβρίου

Σήμερα 22 Οκτωβρίου, συμπληρώνονται ακριβώς δύο μήνες από την ήμερα που η "πολιορκία" του δημαρχείου Καρδίτσας δεν επέτρεψε να συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή και να εγκρίνει τα πρακτικά της δημοπρασίας που αφορούσε στο Δήμο.

Οι ώρες που θα χρησιμοποιούν οι αθλητικοί σύλλογοι το κλειστό του 1ου Δημοτικού Καρδίτσας (2019-2020)

Στον καθορισμό λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου του 1ου Δημοτικού Καρδίτσας και του ποσού συμμετοχής των αθλητικών συλλόγων στα λειτουργικά του έξοδα για το σχολικό έτος 2019-2020 προχώρησε Σχολική Επιτροπή της Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρδίτσας κατά την τελευταία συνεδρίασή της.

Στο 95% η πρόοδος εργασιών στο έργο ύδρευσης της ανατ. πλευράς του ν. Καρδίτσας από τη Λίμνη Σμοκόβου

Την απόλυτη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κ. Νούσιος κατά την επίσκεψή του στο έργο της ύδρευσης της ανατολικής πλευράς της Π.Ε. Καρδίτσας από τη Λίμνη Σμοκόβου.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας 23-26 Οκτωβρίου σε τμήματα δρόμων της Καρδίτσας λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος από Τετάρτη 23 έως και Σάββατο 26 Οκτωβρίου λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης, σε τμήματα οδών της Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ