.
.
.
.
.

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση του πρόεδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Νούσιο στην Καρδίτσα είχε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος και συζητήθηκαν μελλοντικές συνεργασίες της Ε.Ο.ΠΕ. με την Π.Ε. Καρδίτσας.

«Πράσινο φως» από το Δ.Σ. Καρδίτσας για το καταστατικό του Συνδέσμου για Διαδημοτικό Καταφύγιο Ζώων

Το «πράσινο φως» γα την υπογραφή από το Δήμο Καρδίτσας, του καταστατικού για την δημιουργία συνδέσμου που θα διαχειριστεί διαδημοτικό καταφύγιο ζώων ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Παρασκευής (25/10).

Α2 μπάσκετ: Μόνο τρεις αγώνες πραγματοποιήθηκαν για την 4η αγωνιστική

Μόνο τρεις αγώνες πραγματοποιήθηκαν την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α2 το απόγευμα του Σαββάτου (26/10) λόγω της συμμετοχής παικτών στην Εθνική Ενόπλων για τους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς Αγώνες.

Α1 ΕΠΣΚ: Συνέχισε το απόλυτο η ΑΕΛ - Τέρμα το σερί στον Αγ. Θεόδωρο για την ΑΕΜ

Σε Άγιο Θεόδωρο και Καρποχώρι αγωνίστηκαν Μουζάκι και Λεοντάρι αντίστοιχα την 6η αγωνιστική με την ΑΕΛ να διατηρεί το απόλυτο σε αντίθεση με την ΑΕΜ που δεν παρουσιάστηκε καλή στο παιχνίδι και γνώρισε την ήττα από τον Αετό που την έπιασε έτσι στη 2η θέση.

Α΄ΕΠΣΚ: Πέρασε από την Κρανιά και έμεινε πρώτος στην κορυφή ο Απόλλωνας

Εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα δέχθηκε το Αγναντερό που έχασε έτσι το αήττητο στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα ο Απόλλων Μακρυχωρίου που επικράτησε στην Κρανιά να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ